Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Blue-mobility

Studentenjob bij Blue-Bike Antwerpen: Administratief medewerker

 • Start date
  2019-09-23
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: medium English: medium
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wie zijn we?

Blue-mobility is het bedrijf achter het Belgische deelfietsensysteem Blue-bike. We werken aan een totaaloplossing op vlak van mobiliteit en bieden een oplossing voor de last-mile van een verplaatsing. Onze fietsen staan ondertussen op 63 mobiliteitsknooppunten verspreid over België. Zo maken we van combi-mobiliteit werkelijkheid.

Job description

Je zal ons team bijstaan in verschillende administratieve zaken. Je belangrijkste taken zullen het aanmaken en opsturen van kaarten voor onze leden zijn, het beantwoorden van klantenmails en klasseren. Daarnaast help je waar nodig met de administratieve opvolging van ons klantenbestand.

Searched Profile

Je bent klantgericht en beschikt over een spontane communicatiestijl met oog voor detail en nuance. Je spreekt perfect Nederlands en bent bij voorkeur ook vertrouwd met Frans en Engels, zodat je klantenmails foutloos kan beantwoorden. Je werkt georganiseerd en gestructureerd en bent flexibel.

We offer

Je komt terecht in een klein, dynamisch team. We zijn op zoek naar een student die bij voorkeur 2 halve dagen per week beschikbaar is om ons team te versterken. We horen in je reactie graag welke dagen je beschikbaar bent. In onderling overleg kunnen we dan plannen wanneer je komt werken.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-10-25
  =job.status_text

  Promoteurs Étudiant

  Hamilton Bright Student job
  2610 Wilrijk
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: