Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Oudenaarde

Veilbalie - Online Veilinghuis

Studentenjob in Oudenaarde: Veilingmedewerker

 • Start date
  2017-03-01
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent French: good
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

De Veilbalie is een online veilinghuis met meer dan 40 jaar veiling-DNA in de genen.

Oprichter Michaël Vanbutsele denkt nog met nostalgie terug aan de ondernemersgeest van zijn eigen grootvader Julien T’Kint. Die kocht en verkocht machines in de jaren 70’ van failliete textielfabrikanten na het uitbreken van de textielrevolutie in Ronse.

Job description

Wegens continue groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde veilingmedewerker voor binnen - en buitendienst.  U staat in voor het opstellen van veilingen met goederen uit falingen en stopzettingen. Dit zowel in onze magazijnen als op locatie. Veiling klaarzetten van de goederen/locatie, opdelen van de goederen in kavels, maken van omschrijvingen en de bijhorende fotoreportage behoren tot uw dagelijkse taken.


 

Searched Profile

Dit profiel is een combinatie van verschillende eigenschappen waarover U als potentiele collega dient te beschikken. We zijn op zoek naar een magazijniersprofiel (stipt, beheer goederen, afgifte, stockeren), zeer flexibel, een wil om te werken (omstandigheden niet altijd optimaal, orde creëren in een chaos) en een commercieel inzicht (voor welke doelgroep zijn deze goederen , hoe verdelen we deze optimaal in loten en hoe doen we dit zo efficiënt mogelijk).

We offer

Contract bepaalde duur met optie vast.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-07-20
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Ronse

  H&M Student job
  960 Ronse
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: