Back to all Student jobs

Thumb

Student job

oudenaarde

OIP

Studentenjob inventaris tijdens de werkweek (18+)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Het Belgische bedrijf “Optique et Instruments de Précision » (OIP) werd 100 jaar geleden in Gent opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Europese elektro-optische centra. OIP levert sensoren en systemen voor defensie-, ruimtevaart-, nationale veiligheids- en marinetoepassingen, overal ter wereld. 

OIP startte als een bescheiden bedrijf dat hoogkwalitatieve optische componenten produceerde. Al snel werd ze een bekende leverancier van optische lenzen en objectieven voor militaire en medische precisiesystemen zoals verrekijkers en microscopen, en van militaire apparatuur aan Defensie van België en NAVO-leden.  

Job description

Je zal 1 dag in de week ingezet worden om het team te assisteren bij het inventariseren van de producten. Hierbij komt opname van nieuwe stock, opvolging van bestaande stock en het bijhouden van alle data. Dit te Oudenaarde en in DAGuren.

Searched Profile

Wij zijn dus op zoek naar een student(e) met maturiteit en verantwoordelijkheidszin. 

Dit voor 1 dag in de week, vrij te kiezen, en eventueel tijdens schoolvakanties. Tijdens de examenperiodes kan gekeken worden wanneer er meer of minder gewerkt zal worden.

We offer

Wij bieden een assisterende studentenjob aan waarbij je wekelijks een dag kan meehelpen in een heel stabiel team. Je kan je persoonlijke interesses/ studies versterken door jouw werk in een internationale nichemarkt met heel wat potentieel.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Bijverdienste

  Manpower Deinze Student job
  9810 Eke
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: