Back to all Student jobs

Job placeholder

Student job

Antwerpen

i-Learning vzw

Studentenjob voor SEO van vier websites en beheer van social media

 • Start date
  2017-05-30
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

i-Learning vzw is een opleidingscentrum voor volwassenen. We organiseren meer dan 50 opleidingen in diverse sectoren zoals Talen, ICT, Beauty & Wellness, Administratie, etc. Ons doel is om lageropgeleide volwassenen tijdens kortlopende cursussen basisvaardigheden bij te brengen, waarmee ze hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk verhogen. Onze aanpak is zeer gericht op online werking en dito marketing.

 

Job description

We zijn op zoek naar twee studenten met grondige kennis van Google, SEO en Social media. Je zorgt ervoor dat onze websites geoptimaliseerd worden en zeer goed scoren bij de organische zoekresultaten van Google. Je beheert onze social media op Twitter, Facebook en Instagram en voert gerichte marketingcampagnes.  Kennis van fotografie en video zijn een groot pluspunt, maar niet noodzakelijk.

We bieden jou een jonge en dynamische werkomgeving aan, met veel ruimte voor creativiteit en zelfontplooing.

We werken aan een basis uurtarief, aangevuld met bonussen bij het bereiken van vooropgestelde doelen.

Dagen en uren zijn overeen te komen.

Searched Profile

Je bent enthousiast en creatief. Google en SEO heeft voor jou geen geheimen. Je bent zelf zeer actief op social media en kan hiermee gerichte marketingcampagnes opstellen.

 

We offer

Een uitdagende functie met mogelijkheden om tijdens zowel de vakanties als tijdens het schooljaar te werken. Je kan doelgericht te werk gaan en ontvangt bonussen bij het bereiken van deze doelstellingen. Je werkt in een jonge, flexibele werkomgeving en kan in overleg zelf je werkuren bepalen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs