Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Zwijndrecht

Client of Manpower

Team Coördinator – Antwerpen – Vast contract

 • Start date
  2020-02-25
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Voor onze klant, multinational en marktleider in roterende machines en transformatoren, zijn op zoek naar een Team Coördinator voor het aansturen van hun team.

Job description

Als Team Coördinator stuur je een team aan waarvan jij het aanspreekpunt bent. Als coach ben jij hun aanspreekpunt voor alle zaken en problemen. Daarbuiten sta je in voor de taakverdeling en maak je werkorders op. Je organiseert toolbox- en planningsmeetings. Je werkt samen met zowel interne afdelingen als met HR voor de evaluatie van medewerkers en de gesprekken met nieuwe teamleden.

Searched Profile

Bij voorkeur heb je een hoger diploma of ben je gelijkwaardig door ervaring in binnen technische richting. Je hebt ervaring met het aansturen van een team en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Je hebt een brede talenkennis van het Nederlands, Frans en Engels en bent vertrouwd met de meeste courante Office toepassingen. Door jouw goede organisatie ben je in staat zowel voor jezelf als voor anderen het werk in goede banen te leiden.

Kennis van 2D en/of 3D tekenpakket is een pré.

We offer

Als Team Coördinator kom je terecht in een boeiende werkomgeving met leuke collega’s. Je krijgt de keuze om voor 50% mee te werken in het atelier, de andere 50% stuur je jouw team aan OF je doet 100% de aansturing van jouw team. Je geniet een uitdagende functie waar je flexibele werkuren krijgt.

Aan de hand van een opleidingsplan op maat wordt jij dé Team Coördinator waar onze klant naar op zoek is. Je krijgt een mooi salaris aangepast aan jouw ervaringen met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, bonus, 20 vakantie dagen + 12 ADV dagen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Part time cleaning staff

  n.n.damonds bvba Student job
  2018 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: