Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Drogenbos

Burddy

Technische hulplijn

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Evenings Weekends
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

De Burddy photobooth is een gebruiksvriendelijke fotozuil die selfies neemt met een gepersonaliseerd fotokader. Deze foto's kunnen online worden gedeeld en onmiddellijk worden uitgeprint. Burddy maakt photobooths toegankelijk voor alle evenementen, van bruiloft tot verjaardagsfeest tot bedrijfsevenementen. 

Job description


Op zaterdagavond is het party time bij Burddy. Dan staan al onze photobooths te pronken op een feestje. De klanten kunnen ons bereiken met technische vragen betreffende het toestel. Al deze vragen kan je simpelweg beantwoorden aan de hand van een draaiboek.

Het is belangrijk om het toestel en het product te kennen om een visueel beeld te hebben van de photobooth wanneer de hulp wordt geboden. Daarom wordt de student opgeleid gedurende 1 uur in onze opslagplaats in Drogenbos. Nadien krijgt de student de photobooth gedurende een weekend bij hem/haar thuis om deze volledig te testen. 

 

Zaterdag is de student standby tussen 14 en 24u om telefoontjes te beantwoorden en klanten op te bellen nadat ze een mail hebben gestuurd. De student is betaald volgens een vast bedrag ongeacht of er veel of weinig oproepen zijn binnengekomen.

Searched Profile

Leeftijd: 18+
Tweetalig
Beschikt over een computer
Basiskennis informatica en Windows
Zelfstandig
Beleefd
Communicatief
Stresbestendig


 

We offer

10u standby op zaterdag
 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs