Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Telefonisch verkoper (M/V) te Antwerpen

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Job description

Soleo zoekt échte ambassadeurs die klanten actief overtuigen van de kracht en de tools die we aanreiken om het beter te maken voor de consument.

We werken voor verschillende opdrachtgevers in de Belgische markt. In deze functie benader je consumenten telefonisch om ze te adviseren over bespaarmogelijkheden en diverse producten.

Over het project

Maar liefst 8 op de 10 Belgen betaalt teveel op de vaste kosten en het ziet er niet naar uit dat hier snel verbetering in zal komen. Jammer genoeg worden we als consument vaak misleid en krijgen we ook niet altijd waar voor ons geld. Zit er wel fruit in fruityoghurt? Waarom is je dure laptop zo snel kapot? Betalen we niet veel te veel voor mobiel internet?

Test Aankoop verdedigt de rechten van de consument en zorgt ervoor dat de consument zo veel mogelijk geld kan besparen

 

Searched Profile

- Je bezit een flinke dosis overtuigingskracht en je bent niet snel van je stuk te brengen.


- De mentaliteit ‘een NEE heb je en een JA kan je krijgen’ is je op het lijf geschreven. Maar natuurlijk ga je tot het uiterste voor een JA ;-).


- Discussiëren en je gelijk halen zie je als topsport. 

We offer

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Dan mag je gerust zijn dat je je bij Soleo zal thuis voelen!

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Bij Soleo kan je rekenen op intensieve en kwaliteitsvolle ondersteuning, coaching en masterclasses zodat je jezelf snel en doeltreffend een echte upgrade geeft. Sales is een vak dat deuren opent, ongeacht in welke branche je jezelf wil gaan ontwikkelen!

Bovendien heerst er bij Soleo een open en vriendschappelijke sfeer waarin het leuk is om te werken. Regelmatig zijn er incentives waardoor je nog meer kan verdienen of met leuke prijzen naar huis gaat.

Uiteraard ontvang je een competitief loon.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs