Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Boortmeerbeek

Knowliah

Telemarketer NL/ENG/FR

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: excellent French: excellent English: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

What if professionals always have Just Enough Relevant & Reliable Information, when and where needed?

They would never lose precious hours anymore, by searching for the right information and recreating content they couldn't find.


How? By using Knowliah.

Knowliah develops and markets a software solution for managing unstructured information and knowledge, based on highly innovative algorithms to distill intelligence and automatic enrichment of texts through meta-data. 

Job description

Kom ons team versterken met een studentenjob als Telemarketer Sales!

Telemarketer Sales is een interne business development rol in het Sales & Marketing team. Je maakt deel uit van een snel groeiend team dat nieuwe business voor het bedrijf genereert. Je hoofdverantwoordelijkheid is het genereren van afspraken voor onze Sales Development Representatives (SDR) met toegewezen accounts in ons CRM systeem, ondersteund door het bedrijfsnetwerk LinkedIn en Sales Navigator.


Vanuit onze kantoren in Boortmeerbeek (nabij Brussel, Leuven en Antwerpen) is het je missie om meer leads door de salesfunnel te halen, door nieuwe mogelijkheden te identificeren en te creëren om de pijplijn van onze Sales Development Representatives en Account Executives te helpen vullen. Uiteraard bestaat de flexibiliteit om je job ook van thuis te kunnen uitoefenen. 


Je komt in contact met de juridische afdelingen van grote multinationals. Met je laserfocus en zelfstartershouding identificeer, kwalificeer en overtuig je toekomstige fans in een oogwenk en plan je een gesprek in met een van onze SDR's. Je bent vrij in de manier waarop je hiermee omgaat (telefoongesprekken, mails, LinkedIn, etc.). We voorzien alle nodige ondersteunende tools en training om uit te blinken in deze job. 


In jouw rol ga je op zoek naar manieren om die bedrijven te identificeren die vandaag bezig zijn met de digitalisering van hun juridisch departement. Daarnaast werk je nauw samen met het marketingteam om die juiste targets en prospects te identificeren en na te streven.


Wanneer je aan de slag gaat, krijg je een diepgaande training. Je leert alles over ons, ons verhaal, je collega's, ons softwareplatform voor juridische professionals en je krijgt eendiepgaande sales onboarding. Zodra je aan de slag gaat, verwachten we dat je hands-on bent, met een ondernemende mentaliteit. Leren door te doen, dat is ons motto. Je maakt deel uit van een team dat graag samenwerkt, elkaar helpt, inzichten deelt en successen boekt. 

Searched Profile

De ideale kandidaat heeft ervaring met het werken binnen een snel groeiende business, werkt graag in team, en is gewend te werken onder druk.
Er zijn heel wat doorgroeimogelijkheden, misschien ben je na een tijdje wel een vaste medewerker i.p.v. student? De voortgang is afhankelijk van de werkethiek, de houding en de ambitie van de medewerker.
Bovendien:

 • Je communiceert vloeiend in het Nederlands, Frans en Engels.
 • Eerdere ervaring met contactpersonen op hoog niveau in een internationale B2B context is een plus.
 • Uitstekende mondelinge communicatievaardigheden, zelfverzekerd en vasthoudend.

We offer

Wat bieden wij jou?

 • Competitief salaris pakket & een omgeving waarin individuele inspanningen worden erkend en beloond.
 • Je werkt in een echte multiculturele omgeving naast vele andere nationaliteiten in open en groene kantoren in de buurt van Leuven Antwerpen en Brussel, waar je kan zitten, staan of loungen.
 • Flexibiliteit om je eigen uren te bepalen, met mogelijkheid om van thuis uit te werken.
Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Fotoshop fotograaf

  Monclé boutique Student job
  2220 Heist op den berg
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: