Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Theater Elckerlyc Vzw

Theatermedewerkers met pit!

 • Start date
  2017-11-15
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: mother tongue
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Theater Elckerlyc biedt een podium aan zangers, stand-up comedians, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals, dans- en jeugdvoorstellingen. Deze programmering wordt aangevuld met congressen en bedrijfsevents. 

De theaterzaal biedt plaats aan een zittend publiek van maximum 813 toeschouwers, en beleeft meer dan 200 events per jaar. Hierdoor bereiken we meer dan 100.000 bezoekers per jaar.

Het theater beschikt over een ruime multifunctionele feestzaal die kan dienen als receptieruimte, VIP-ruimte of restaurant.

Job description

Als theatermedewerker ben je tijdens de voorstellingen de gastheer/vrouw van onze bezoekers. Je regelt het reilen en zeilen in de theaterzaal of foyer. Je bent een echte teamplayer, het bemannen van de vestiaire, het bedienen van de bar, ticketcontrole, ijsverkoop, en alle bijhorende taken ... kortom, onze theatermedewerkers zijn enorm belangrijk om er voor de bezoekers een onvergetelijke avond van te maken!

Maar we zorgen ook voor persconferenties, recepties en feesten.

Searched Profile

Je bent representatief, energiek, flexibel, enthousiasmerend in de samenwerking, je bent beschikbaar in de week en/of het weekend, woonachtig in Antwerpen, en bij voorkeur een basis horeca ervaring.

We offer

Een uitdagende vakantiejob waarbij je samen met een enthousiast team de basis legt voor de toekomst van dit bijzonder theater. Het is een job waarin je ongetwijfeld vol zin gaat werken, maar ook die veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt. Je bent onderdeel van mooie evenementen zoals premières, en heel veel toffe voorstellingen. Een vast uurloon op basis van CAO afhankelijk van je leeftijd.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs