Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Wilrijk

Hamilton Bright

Traineeship HR, Marketing, Sales | Wilrijk

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Job description

Organisatorisch talent, positieve mindset en zin in een afwisselende en uitdagende job binnen Marketing, HR en Sales? Dat treft, want Hamilton Bright blijft maar groeien en is op zoek naar gedreven jonge wolven die ons doorgedreven Traineeship gaan volgen voor grote merken zoals Samsung, Unilever en Nespresso,.. Je kent ons waarschijnlijk wel als dat toffe field marketing bedrijf actief over heel België. Jep, wij bieden aangepaste trainingen, toffe apero’s én een mooi salarispakket aan!

Stap 1: HR (6 maanden)

Je wordt mee verantwoordelijk voor de rekrutering en ontwikkeling van tijdelijke medewerkers en studenten die graag een eerste ervaring opdoen binnen Sales en Marketing. Je werkt mee aan HR projecten zoals Employer Branding, Career Development, Campus Recruitment,..
Je bedenkt mee de rekruteringsstrategie door het optimaal inzetten van jobboards en social media en interviewt kandidaten

 Stap 2: Marketing of Sales, your choice! (1-2 jaar)

Op de Marketing afdeling word je mee verantwoordelijk voor de goede organisatie, planning en opvolging van werknemers voor een topmerk in FMCG
Je enthousiasmeert en motiveert alle mensen die je inzet
Op de Sales Afdeling ga je als Field Accountmanager aan de slag bij één van onze klanten.
Variatie in je job? Ongetwijfeld! Naast winkelbezoeken bezoek je vakbeurzen, geef je product trainingen en stel je concurrentieanalyses op. 

Stap 3: Senior positie bij Hamilton Bright of bij één van onze klanten

Word Project Manager of General Manager bij Hamilton Bright of maak carrière bij Samsung als Marketing Manager! Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille zijn er enorm veel mogelijkheden!

Searched Profile

We weten het, klinkt allemaal geweldig leuk (en dat is het eigenlijk ook écht). Daarom hebben we ook verwachtingen van jou: 

Je hebt een bachelor of masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring – We verwachten een aantal basis office skills en een organisatorische denkwijze
Je kan je enthousiasme overbrengen naar anderen en houdt ervan een lange termijn relatie op te bouwen met je kandidaten en collega’s
Je bent Nederlandstalig met een degelijke kennis van het Frans
En vooral,  je hebt er zin in!

We offer

Opleidingsbudget: Je kan bij ons terecht voor de nodige begeleiding, opvolging en training om jouw carrière een bloeiende start te geven. 
Sfeer: Beloofd, we zeggen dit niet enkel om de vacature aantrekkelijk te maken, maar je komt terecht in een supertof team en een aangename werksfeer. En we kunnen dat zelfs bewijzen met de cijfers van een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek.
Aanbod: Een mooi salarispakket met aantrekkelijke voordelen. 
Nogmaals: apero’s, toffe teambuildings, meetings op het dakterras, een gloednieuwe kickertafel,.. Need we say more?

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Begeleiders Paintball

  A concept interim Student job
  2060 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: