Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Wilrijk

Hamilton Bright

Traineeship Sales

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: excellent
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Job description

Heb je een sterke interesse in Consumer Electronics? Ben je pas afgestudeerd en op zoek naar the next new challenge in Sales? Dan is het traineeship Sales in Consumer Electronics iets voor jou!

Afhankelijk van het aantal openstaande projecten, doorloop je als trainee verschillende functies voor eenzelfde klant of word je ingezet op verschillende projecten voor meerdere klanten. Dit voor een klantenportefeuille in Consumer Electronics met onder andere Logitech, Samsung, Microsoft, Bose, Philips… die actief zijn in heel België.

Als trainee word je het uithangbord van je klant(en). Het is dus jouw verantwoordelijkheid om bij de lancering van nieuwe producten of acties potentiële consumenten te enthousiasmeren, maar ook om je team warm te maken voor het product. Hoe meer overtuigd zij van de goederen of diensten zijn die worden aangeboden, hoe makkelijker het wordt om ook klanten in de winkels ervan te overtuigen.

Daarnaast neem je deel aan beurzen, geef je producttrainingen en doe je concurrentieanalyses. Ook een verhoogde zichtbaarheid van je producten in de winkel is een van de taken die je op je neemt.

Searched Profile

Voor onze nieuwe trainee zijn we op zoek naar een enthousiaste Young Potential, of iemand met een eerste werkervaring achter de rug. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een zeer goede kennis van het Frans. Daarnaast zoeken we een commerciële persoonlijkheid die proactief handelt en gebeten is door sales en/of marketing. Bij voorkeur liggen je interesses in de sector van de Consumer Electronics.

We offer

Naast een eerste ervaring bij een grote speler in CE, bieden we je de nodige begeleiding, opvolging en trainingen om jouw carrière een bloeiende start te geven. Daarnaast bieden we je een aantrekkelijk loon met voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, gsm, … én beloven we je een toffe werksfeer met leuke apéro’s.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Butik Brand Promotors

  Butik Agency Student job
  2620 Hemiksem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Dossierbeheerder

  Fiduciaire Bofis Student job
  2160 Wommelgem
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: