Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Zellik

Manpower

Tweetalig student hulpverlener paasvakantie

 • Start date
  2019-04-08
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent French: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Voor onze klant zijn we op zoek naar studenten voor bijstandsverlening in de paasvakantie te Zellik.

Job description

Als hulpverlener zorgcentrale voer je de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale uit: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,..).
Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel, met alle voordelen van dien) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers.
Je maakt nieuwe dossiers (bv een verzekerde belt Mutas en vraagt om een ambulancevervoer voor een dialysepatiënt te regelen) en zorgt samen met je collega's (een team van 35 fijne hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van wat je afspreekt met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc
Je zorgt voor de opvolging van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?).
Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern en snel overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

 

Searched Profile

We zijn op zoek naar een student met een zekere maturiteit, vlot in de communicatie, geduldig en empathisch, vaardig in zowel Nederlands als Frans, die zich beschikbaar kan maken voor een groot gedeelte van de Paasvakantie. Specifieke roosterwensen kunnen doorgegeven worden. Om alle nodige shiften te presteren, dient de student boven 18 jaar te zijn.

We offer

Een aantrekkelijk loon, vlotte bereikbaarheid met openbaar vervoer, en een aangename werkomgeving in een job waar je echt het verschil kan maken! Indien je goed presteert in de paasvakantie, kan je in de zomervakantie opnieuw deze studentenjob uitoefenen!

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2019-08-20
  =job.status_text

  Prof d'anglais pour débutant

  RESSI sprl Student job
  Berchem-Sainte-Agathe Berchem-Sainte-Agathe
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2019-08-20
  =job.status_text

  Etudiant Plonge

  Dolma restaurant Student job
  1050 Bruxelles
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: