Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Gent

Incatro BVBA

Vacature student fotografie: dringend voor 31/10/2019!

 • Start date
  2019-10-31
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

Incatro produceert en levert hoogwaardige akoestische oplossingen voor oa. horeca, bedrijven, particulieren en zorginstellingen. Producten zoals wand- en plafondpanelen, bureauschermen, afhangende baffles, etc. behoren tot on assortiment. Hierbij kiezen wij resoluut voor kwaliteit, design en afwerking. Als kleine KMO met een achttal medewerkers zijn wij aan een sterke opmars bezig, wat veel ruimte laat voor marktonderzoek, prospectie, marketing, administratieve en organisatorische verbeteringen.

Job description

In de context van de vernieuwing van onze website zijn wij op zoek naar een student die nu donderdag 31 oktober 2019 zelfstandig voor ons op de baan gaat om foto’s te maken van enkele van onze realisaties doorheen regio Antwerpen. Je trekt de foto’s op drie mooie projecten, maakt hier uiteindelijk een selectie van en bewerkt de beelden indien nodig (bv. ‘rechtzetten’ van het beeld, kleine retouches, bijsnijden, belichting aanpassen etc.) bij ons op kantoor of bij jou thuis. Vereisten: auto en rijbewijs B, en eigen camera.

 

 

Searched Profile

Je volgt een opleiding fotografie
Je hebt bij voorkeur reeds ervaring met fotografie-opdrachten voor bedrijven/andere
Je beschikt over een professionele camera met statief waarmee je interieurs kan fotograferen, ook in moeilijkere lichtomstandigheden
Goede kennis van Photoshop CS 2017 en/of Photoshop Elements
Gevoel voor styling is een pluspunt
Rijbewijs B + eigen vervoer verplicht (verplaatsingskosten worden uiteraard vergoed)

Herken jij jezelf in bovenstaande criteria? Beschik je bovendien over een grote portie enthousiasme, werk je snel en nauwkeurig en ben je vrij nu donderdag 31 oktober 2019

We offer

Een interessante fotografie-opdracht in een klein bedrijf met boeiende producten. De gemaakte foto’s zullen zeker een mooie aanvulling vormen voor je portfolio, plus een extra centje in deze herfstvakantie!

 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs