Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Nieuwpoort

Smak & Saga

Vakantiejob bij Smak & Saga - september

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Smak & Saga (Zweeds voor smaak & verhalen) is een gezellige apero- en lunchbar op de zeedijk van Nieuwpoort-Bad, waar de focus ligt op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Zo hebben we een mooi aanbod aan internationale wijnen en bieren, lekkere apéro’s en originele hapjes en gerechten. Aangezien welkom is in Smak & Saga, kan er ook een lekkere pannenkoek of dessertje gegeten worden. Bij de selectie van ons aanbod wordt de focus telkens gelegd op originele en kwaliteitsvolle producten met een verhaal, maar er is natuurlijk ook altijd plaats om te genieten van de klassiekers.

Job description

Voor onze gezellige zaak op de zeedijk van Nieuwpoort-Bad, zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de maanden juli, augustus en september. Ook voor tijdens de weekends en schoolvakanties zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde jobstudenten.

Als jobstudent zal je bij ons zowel in de zaal, als achter de toog kunnen werken. Je bedient de gasten, ruimt de tafels op en zorgt ervoor dat de zaak er proper en verzorgd uitziet. Achter de toog zorg je ervoor dat onze producten telkens optimaal geserveerd worden. Kortom, een afwisselende job in een leuke omgeving.

Verder zie je werk, en help je waar nodig.

Je bent flexibel ingesteld en helpt ook met het aanvullen van de frigo's, bedienen van de vaatwasmachine, bereiding van de gerechten, enzovoort.

We offer

Mooi loon
Je werkschema kan in overleg worden samengesteld
Verblijfplaats in Nieuwpoort-Bad kan worden voorzien
Aangename werkomgeving met leuke collega’s

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje of spring eens binnen!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2020-08-04
  =job.status_text

  Vendeur/se Verkooper/ste

  Coast Beach Corner Student job
  8670 Koksijde
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: