Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Alken

Kolu, Walu

Verkopers (HVAC)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Als digital first start-up met een hart voor HVAC zijn wij op zoek. Zorgen wij ervoor dat techniekers kunnen doen wat hun hartje begeert: zich volcontinu bezighouden met de installatie van gastketels (cv) of aircosystemen. We besparen de technieker tijd en werk door de administratie, marketing en planning voor onze rekening te nemen. Dankzij onze digitale aanpak zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op scherpe prijzen die gepaard gaan met kwalitatief werk. 

Job description

Als digital first start-up met een hart voor HVAC zijn wij op zoek. Op zoek naar een gedreven sales talent dat ons van onze stoel omver blaast. Iemand die als geen ander weet hoe te communiceren én te overtuigen. Klinkt dat je als muziek in de oren?

Searched Profile

Voor deze positie vragen we geen specifieke achtergrond. Wel is het belangrijk dat je weet als geen ander hoe te communiceren, dat je gedreven en resultaatgericht bent. Daarnaast is het ook belangrijk dat je weet op welke manier in te springen met vragen van klanten. Geen zorgen, wij voorzien een korte en genuanceerde opleiding voor je in de wilde zee van de sales te gooien! 

We offer

Een studentenjob voor tijdens de zomerperiode met heel wat mogelijkheden om je kennis en vaardigheden bij te schaven. 

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • 2021-02-22
  =job.status_text

  Allround Video Technieker

  Amplo Hasselt Student job
  2800 MECHELEN
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: