Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Strombeek Bever

Eurorenovations

Web Design en Social Media talent voor vernieuwend concept in renovaties

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent English: good French: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Eurorenovations is een start-up met ervaring met een verfrissende kijk op renoveren. Het biedt Scandinavisch geinspireerde renovaties, waarbij samen shoppen met de klant tot de mogelijkheiden behoort. Eenvoudige oplossingen voor kleine en grote renovaties; van badkamers tot keukens en woonkamers, waarbij Eurorenovations het project van begin tot eind opvolgt.
 

Job description

Samen zetten wij de stappen in het vormgeven van de Visual Identity van Eurorenovations. Deze zou overgebracht moeten worden via een website en de klassieke Multi Media kanalen waar je ervaring mee hebt (Facebook, Instagram, ...). Zelf heb ik een sterke strategische en marketing achtergrond (MBA Management en Expert diploma Stima), maar minder ervaring met de huidige meest gebruikte communcatiekanalen.

Searched Profile

Om de juiste look & feel te vertalen in de communicatie, zijn we op zoek naar een creatief persoon met kennis van Web Design (platform samen te bepalen) en Social Media. Jouw inbreng zet de toon voor een uniek concept binnen de van de wat outbollige sector. Tot binnenkort!

We offer

Eurorenovations biedt je de mogelijkheid met veel eigen inbreng een mooi omlijnd concept te communiceren. Je kunt Eurorenovations daarna gebruiken als een referentie voor eventuele andere opdrachten bij andere bedrijven. Zelf heb ik een strategische en marketingachtergrond, waardoor je een goede input krijgt om het project tot stand te brengen.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Recherche Livreur/Livreuse

  MIND CONCEPT Student job
  1170 Watermael-Boitsfort
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  3D design en productdesign

  STARTPROjecten Student job
  1000 Brussels
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: