Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Bouterem

OKay Boutersem

Weekdagen in Okay Boutersem (studenten hoger onderwijs)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekdays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

OKay is de praktische buurtsupermarkt waar je snel, goedkoop en makkelijk je dagelijkse boodschappen doet.

Job description

Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt.

Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de frigo, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren!

Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

Searched Profile

Deze vacature is uitsluitend voor studenten hoger onderwijs, die een bepaalde (halve) dag tijdens de week geen les hebben. Voor studenten uit het middelbaar verwijs ik graag naar de vacature jobstudent voor woensdagnamiddagen.

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Facility Host GEEL

  Flying Service Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: