Back to all Student jobs

Thumb c5df0b060655dd78972d242c5630b1619b3841b1

Student job

Lille

Manpower Herentals

Winkelbediende bakkerij

 • Start date
  2017-10-15
 • Schedules
  Weekends Holidays
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Job description

Als winkelbediende voor deze plaatselijke bakkerij ga je steeds voor een warm onthaal met enthousiaste bediening. Je luistert naar de klanten en helpt hen verder met hun bestelling. Deze kan variëren van pistolets, tot koffiekoeken en het snijden van broden. Je bent verantwoordelijk voor de totale beleving van de klant. Vanzelfsprekend draag je hiervoor bij aan de orde en netheid van de zaak en steek je een handje bij waar nodig. 

Je werkt om de 2 weken op zondag van 06.00 - 12.30 of van 05.30 tot 12.00 afhankelijk van beurtrol. Ben je verder flexibel om af en toe iemand te vervangen op zaterdagvoor/namiddag of zondag voor/namiddag? Dan ben jij de gemotiveerde, flexibele student die wij zoeken!

Searched Profile

Heb je een eerste werkervaring achter de rug? Ben je klantvriendelijk en een vroege vogel met een passie voor verkoop?

Wil je jezelf engageren om op regeltmatige basis in het weekend te werken? Ben jij gemotiveerd en klaar om snel aan de slag te gaan? Dan ben jij de vrouw/man die wij zoeken!

We offer

Een toffe studentenjob, in een tof team met een heerlijk aanbod aan overheerlijke producten waarmee je zelf eens kennis kan maken tijdens je werkuren! Dit alles aan een interessant loon en op regelmatige basis!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Verkoper (M/V)

  Student job
  2440 Geel
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • 2018-12-05
  =job.status_text

  winkelmedewerker bakkerij

  Agilitas Malle Student job
  2240 Zandhoven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: