Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Antwerpen

Studer Agency

Winkelhulp Seats & Sofas (Alle filialen)

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: mother tongue French: medium English: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Seats and Sofas is een toonaangevende detaillist in de meubelbranche met Megastores in België, Nederland en Duitsland. Daarnaast zijn er concrete plannen om uit te breiden in andere Europese landen. Het Belgische Hoofdkantoor is gevestigd in Wommelgem en het Europese Hoofdkantoor in Sliedrecht (NL) waar alle activiteiten worden gecoördineerd.

 Wij zijn een jong bedrijf met veel ambitie. Bij Seats and Sofas werken bijzonder gedreven engemotiveerde mensen. Kernbegrippen binnen Seats and Sofas zijn: inzet, enthousiasme, collegialiteit, kwaliteit en resultaat. Onze unieke take-away formule, in combinatie met het gigantische assortiment tegen de laagste prijzen, zorgt ervoor dat Seats and Sofas bijzonder succesvol is en in razend tempo groeit.

Heeft u ook de inzet en het enthousiasme van onze collega’s en heeft u interesse in een dynamische functie met uitstekende carrièremogelijkheden? Reageer dan direct op één van de onderstaande vacatures op het Hoofdkantoor of in één van onze (nieuwe) Megastores:

Job description

Als Baliemedewerker (M/V) heb je binnen onze organisatie één van de meest afwisselende en aantrekkelijkste functies. In het Balie Team heb je – naast een gedeelde administratieve en financiële verantwoordelijkheid voor je Megastore  – ook de verantwoording voor de administratieve doorstroom van goederen binnen de vestiging.

Je belangrijkste eigenschap, klantvriendelijkheid, komt echt tot z’n recht bij het persoonlijke contact met onze klanten. Je begrijpt dat onze klanten centraal staan in onze organisatie en zal elk contact met de klant op basis van deze visie afhandelen. Dit geldt niet alleen voor het persoonlijk- en telefonisch contact met onze klanten, maar ook voor de behandeling van de correspondentie van en naar onze klanten.

Searched Profile

 • Student 
 • Vrij op zondagen 
 • Enthousiast
Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Chauffeur B met wagen

  MANPOWER Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime:
 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Student job
  2000 Antwerpen
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: