Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Kortrijk

de branding waak vzw

Woonbegeleider - jobstudent in de zorg in Kortrijk

 • Start date
  2020-07-01
 • Schedules
  Weekdays Evenings Weekends Holidays
 • Languages
  Not specified
 • Driving license required
  Yes
 • Share this job with friends

Company description

‘de branding’ is een deel van groep WAAK en biedt in de regio Zuid-West-Vlaanderen een ruim aanbod van ondersteuning aan mensen met een beperking (gebruikers).
De ondersteuning is afgestemd op de eigenheid en de vragen van iedere gebruiker, op zijn behoeften en in het bijzonder op zijn mogelijkheden. Onze houding t.o.v. de gebruikers wordt gekenmerkt door onvoorwaardelijke acceptatie, wederzijds respect en gelijkwaardigheid (gentle teaching). Inclusie in de maatschappij is belangrijk.

'de branding' is door het Vlaams Agentschap voor Personen met Handicap (VAPH) erkend als Flexibel Aanbodcentrum Meerderjarigen (FAM) en voor het bieden van Rechtstreeks Toegankelijke Hulp (RTH).

Verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne bieden we diverse vormen van dagondersteuning, woonondersteuning en kortdurende ondersteuning, zowel aan volwassenen met een lichte verstandelijke beperking als aan personen met een diep verstandelijke beperking of met meervoudige beperkingen.

De hulpverlening onder RTH komt tegemoet aan vragen van personen met een (vermoeden van) handicap naar een beperkte ondersteuning in termen van frequentie, duur en intensiteit en gebeurt aan huis (mobiel) of op één van de locaties van 'de branding'.

Job description

Als begeleider sta je in voor de begeleiding van mensen met een beperking in hun dagelijkse leven. Je creëert voor hen een aangename sfeer en past je ondersteuning aan op maat van de cliënt. Je bouwt een goede relatie op met de cliënt en zorgt ook voor een goed contact met collega’s, familie en vrienden van de cliënt. Je werkt samen met andere begeleiders binnen de organisatie. Ook verpleegkundigen of verzorgenden kunnen je collega's zijn.

Volgende periodes zoeken we nog:

- 20/7 tem 23/8 Huis 1 arbeidsbreuk: 28.5/38

- 3/8 tem 30/8 Olmenlaan arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 20/7 tem 23/8 Olmenlaan arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 27/7 tem 16/8 en 24/8 tem 6/9 Heirweg 190/196 arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 27/7 tem 6/9 LVV app 3+4 arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 20/7 tem 16/8 Debaetsstraat/H215 arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 13/7 tem 9/8 Oostrozebeeksestraat Hulste arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

- 31/8 tem 20/9 LVV 23 studio's arbeidsbreuk: 28.5/38 auto + rijbewijs nodig

Searched Profile

Je bent net afgestudeerd in een agogische richting zoals A2 opvoeder, leefgroepenwerking, bachelor/graduaat ortho, sociaal assistent… en bent op zoek naar een eerste werkervaring. Ook verzorgenden en zorgkundigen en mensen die hun eerste jaar verpleegkunde succesvol afgerond hebben zijn welkom !

Je hebt net een A2 studie afgerond en zal nog verder studeren; je zit dus tussen twee opleidingen in.

Je hebt al een eerste ervaring, via stage bijvoorbeeld, bij voorkeur met mensen met een beperking.

Als je in het wonen ingeschakeld wordt, vind je het niet erg om met een flexibel uurrooster te werken: werken tijdens de ochtend, namiddag of avond. Ook werken in het weekend en op zon- en feestdagen hoort erbij. Geen nachtwerk.

Je bent een zorgzaam iemand die goed kan samenwerken en bent erg klantgericht.

We offer

Je krijgt de kans om ervaring op te doen in de dagelijkse werking en samen te werken met talentvolle mensen.

Je wordt verloond op A2 niveau. Je kan ook rekenen op een vergoeding woon – werk verkeer. Je krijgt inspraak in je uurrooster.

Je kan minimum 4 weken na elkaar werken.

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs