Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Sint-Niklaas

Cremerie François

Zaalmedewerker

 • Start date
  2015-05-02
 • Schedules
  Evenings
 • Languages
  Dutch: good
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description


Cremerie François
“Pieleke kaat”

We laten je proeven van een overvloed van lekkernijen verwerkt tot het lekkerste ijsje of een “pieleke kaat” zoals ze wel eens zeggen in Sint-Niklaas.
Onze missie

Onze missie als drievoudig winnaar van de Horeca/Hospitality Awards ‘beste ijssalon van België’ is een ijsje van topkwaliteit produceren: pure smaken en een fijne textuur, met een vleugje creativiteit! Snuif de sfeer op van onze ambacht. Reeds 87 jaren zijn wij één van de enigste en oudste ijssalon in België die zelf hun rauwe volle melk pasteuriseren in open atelier. Alle verfijnde ijscoupen worden in open keuken bereid. Een echt spektakel voor het oog en een ware smaaksensatie!

Dagelijkse bereiding: ons ijs is vers en huisgemaakt. Er komen geen bewaarmiddelen of kleurstoffen aan te pas. Met respect voor de gezondheid en de herkomst van het natuurproduct.

Het assortiment varieert: sommige smaken zijn er elke dag, andere smaken per seizoen. Er is steeds iets nieuws te proeven! Iedere dag 9 verse ijssmaken.

Met de beste soms duurdere ingrediënten: natuurlijk en smaakvol. Soms vers, soms diepgevroren, maar steeds het allerbeste! Groene Siciliaanse pistachenoten uit Bronte, hazelnoten uit Piemonte.

Op artisanale wijze: van grondstof tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct, volgens het welbekende vlaamse recept van meneer François sinds 1928!


Ons concept draait rond pure origine producten, gezondheid en een persoonlijke aanpak. We doen dan ook alles zelf met een jong, opgeleid en dynamisch team: ’s morgens het ijs maken, overdag verkopen, ’s avonds opruimen en voorbereiden voor de volgende dag. Er wordt gewerkt volgens het op=op principe. We hangen vast aan minimum hoeveelheden en kunnen geen nieuwe bak vullen om er 1 ijsbol uit te scheppen. Ons aanbod bepalen we op basis van het weer: aantal smaken, hoeveelheden, andere producten, …
Geniet van onze producten

Job description


Klanten ontvangen
Opdienen van ijsjes en drank
Afruimen tafels
Onderhoud van de verbruikszaal

Searched Profile

Je bent enthousiast, sociaal, flexibel en niet bang om een extra tandje bij te steken op de drukke momenten.

We offer

Je komt terecht in een jong en dynamisch team in het beste ijssalon van België!

Apply for this job

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Expert Excel formules

  Franchise.be Student job
  9100 Sint-Niklaas
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: