Back to all Student jobs

Thumb

Student job

Leuven

Manpower

Zaalwachter op zondag

 • Start date
  Always
 • Schedules
  Weekends
 • Languages
  Dutch: excellent
 • Driving license required
  No
 • Share this job with friends

Company description

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren. 

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren.

Job description

Als zaalwachter zal je verantwoordelijk zijn voor het openen van de zaal, het ontvangen van de sportclubs en het toezien op het juist gebruik van het materiaal, de kleedkamers en de sportvelden. Je zorgt ervoor dat het huisreglement nageleefd wordt, ziet toe op respectvol gedrag en garandeert op het einde van de avond de netheid van de kleedkamers en douches, de gang en het sportveld. Tot slot zal je de zaal afsluiten!

Searched Profile

Ben je Nederlandstalig? Ben je assertief en schrik je er niet voor terug om de nodige controles uit te voeren en de mensen te wijzen op hun verantwoordelijkheid? Ben je op regelmatige basis beschikbaar op zondagavond van 14u00 tot 23u30u? Kan je werken onder het studentenstatuut? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

We offer

Je krijgt een interim contract, steeds op zondagJe loon zal volgens barema's zijn. 

Apply for this job
Only for undergraduate students

Articles you may want to read

Similar student jobs

 • =job.status_text

  Magazijnier / bandenmonteur

  BestDrive Leuven Student job
  3000 Leuven
  This job has multiple locations
  Study level: Regime: