Back to list

Nieuwe gezellige gemeubelde duplex studio - Brugge

Karel de Stoutelaan 43, 8000 Brugge

  • Thumb
  • Thumb
  • Thumb
  • Thumb
  • Thumb
  • Thumb

Rent 430 €
Charges 30 €

Description

In de woning zijn twee gezellige gemeubelde studio’s: één aan de voorzijde en één aan de tuinzijde.
Je verblijft in een ruime, recent gerenoveerde burgerwoning aan de Brugse Vesten, vlakbij ’t Zand en de Ezelpoort. Een gezellige centrum-locatie vlakbij winkels, restaurantjes, cafés, bioscopen, bibliotheek, fitnesscentra, .... Deze studio ligt slechts een 5-tal minuten van het station en hogescholen Howest en Vives en op 30m van de bushalte naar het station, Vives, .... Op wandelafstand ligt een Carrefour, bakker, slager, apotheker, dokter, wasserette, fietsenmaker, … en in de straat is een mooi park om in het groen te studeren of ontspannen.

De studio heeft een benedenoppervlakte van 20 m² en daarboven nog een ruime mezzanine van 10 m² en is voorzien van: bureau met 2 stoelen, boekenrek, zithoek, kleerkast, bed met matras op de mezzanine, eigen kitchenette met spoeltafel, kookplaat, koelkast en eigen badkamer met douche, lavabo en toilet.
Algemene voorzieningen: centrale verwarming, warm en koud water, tv-aansluiting, wireless internet, veilige fietsenberging in de garage en ruime afvalopslagplaats.
Wij wonen ook in het gebouw, zodat we je kunnen helpen bij kleine of grote vragen of problemen, bij spoedgevallen, of om te leren autorijden ;-)
Prijs: 430€/maand (incl brandverzekering en schoonmaak gemene dele,). Energie wordt berekend aan de hand van afzonderlijke tellers per studio.
De studio is beschikbaar vanaf september 2021.
(geen domiciliëring mogelijk)

Kom zeker vrijblijvend langs!
Best een seintje vooraf, zodat je niet voor een gesloten deur staat.
Tot binnenkort!!!


Rent & Charges include

Internet Cleaning Gas & electricity Water

Facilities

Furnished Private bathroom Private kitchen Terrace Garden

General information

Accommodation type Homestay
Total available rooms 1
Availability 12 months (September to August)
Condition New/Renewed
Floor 2

Location of accommodation