Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Brussel

Manutan

Administratieve studentenjob HR

 • Date de début
  03/12/2018
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Néerlandais: avancé Français: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise


Manutan is marktleider in het leveren van artikelen en diensten voor kantoor-, magazijn en werkplaatsinrichting in België en Nederland. Met een team van gepassioneerde mensen zorgen we dagelijks voor de best mogelijke dienstverlening voor onze klanten via bezoeken, telefoon, chat, mail of webservices. We hebben alle kennis in huis om onze klanten te adviseren over producten, projecten tot het stroomlijnen van de inkoopprocessen van de gehele organisatie. Meer informatie? 

Description de la fonction

Manutan stapt op 1/1/19 over op een nieuwe HR-software. Hier komen heel wat administratieve taken bij kijken: van het invoeren van alle informatie van onze werknemers in het nieuwe systeem, tot het digitalseren van de personeelsarchieven, tot het verzamelen van additionele informatie bij collega's mocht er iets ontbreken,.. Daarom zoeken we in de maand december naar een student die deeltijds (ofwel enkele weken voltijds beschikbaar) in december ondersteuning kan bieden op administratief vlak.

Profil recherché

We zijn op zoek naar een nauwkeurige student(e) die op zoek is naar een studentenjob in december 2018. Je kan je uren in samenspraak met de HR Business Partner regelen!

Nous offrons

Een flexibele studentenjob in de maand december in een leuk bedrijf, waarbij je een gevarieerd takenpakket kan opnemen. Je kan ofwel enkele weken voltijds aan de slag of deeltijds doorheen de maand!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires