Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Brussel

WEP

Afficheurs in alle studentensteden!

 • Date de début
  01/01/2017
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Een sociaal project in Senegal, Thailand of Guatemala, een natuurproject in de USA, Australië of Costa Rica, een taalbad in Frankrijk, Canada of China? Het zijn slechts enkele mogelijkheden uit de grote waaier aan programma’s die WEP organiseert. Al meer dan 25 jaar biedt WEP educatieve en culturele taalverblijven, stages en jobs, sociaal vrijwilligerswerk en natuurprojecten aan in meer dan 60 landen. WEP nodigt je uit om nieuwe wegen in te slaan en de wereld te ontdekken. Leer nieuwe mensen kennen, wissel gedachten en ideeën uit, leef zoals de locals om hen beter te begrijpen en te aanvaarden. Elk jaar vertrekken ongeveer 2500 jongeren met WEP naar het buitenland. Ze nemen deel aan interculturele verblijven, van enkele weken tot een aantal maanden lang. Onze deelnemers keren terug met een open geest, een nieuwe blik op de wereld en een rugzak vol onvergetelijke ervaringen. WEP maakt van hen echte wereldburgers!

 

Description de la fonction

Ben jij student en op zoek naar een bijverdienste voor het komende semester? Je kent je studentenstad als je binnenzak en weet waar alle hotspots zijn?

Wij zoeken gemotiveerde afficheurs die 4u per week de zichtbaarheid van WEP gaan vergroten in Brussel, Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Leuven, Hasselt en Mechelen.

Kan jij 4u per week ons promomateriaal verspreiden in jouw studentenstad, gedurende het 2e semester (jan-juni 2017 of langer)?

Profil recherché

- Gemotiveerd 

- Beschikbaar 4u per week

- Je kent je studentenstad

Nous offrons

Contract van 4u per week, zelf te kiezen wanneer deze worden uitgevoerd.
Vergoeding aan standaard studententarief.

Veel vrijheid.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Assistant Business Facilitateur

  Z Connectors Job étudiant
  1030 Bruxelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime