Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent

Oude vismijn

Bediening zaal

 • Date de début
  28/03/2017
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Brasserie ‘De Oude Vismijn’ wil eerst en vooral uiteraard een plaats zijn waar het goed toeven is, met lekker eten, een heerlijk drankje en dit alles in een aangename sfeer.

Daarnaast wordt er in onze gaanderij steeds kunst tentoongesteld, want de hersenen hebben  minstens evenveel recht op prikkels als de smaakpapillen. Tevens kan men in onze lounge bar, neergevleid in een comfortabele zetel, ook genieten van een goed boek terwijl de achtergrond opgeluisterd wordt door aangename jazzklanken.

 

Dit is echter niet de enige manier waarop wij ons willen onderscheiden. Iedereen heeft vandaag de mond vol van ‘ecologie’, in ‘De Oude Vismijn’ is dit echter geen modewoord maar een integraal deel van ons DNA. Zo gebruiken wij de Leie, die naast ons gebouw gelegen is, om de verwarming- en koelingsystemen van energie te voorzien middels een warmtepomp. Waarom je toevlucht nemen tot andere bronnen wanneer zoveel energie letterlijk naast de deur stroomt?

Een horecazaak brengt uiteraard ook altijd afval met zich mee maar wij engageren ons om zo weinig mogelijk te verspillen. Ondertussen wordt het afval overal verplicht gescheiden gesorteerd en doen reeds veel zaken aan recyclage maar met ‘De Oude Vismijn’ willen wij nog eens stap verder gaan. Samen met onze partner Ivago stellen wij ons kandidaat om in 2016 het eerste restaurant te worden waar het gegaarde voedsel wordt gesplitst. Dit betekent dat de voedselresten terug in de voedselkring kunnen worden opgenomen.

Description de la fonction

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor in de zaal. Positieve instelling, vriendelijk en beleefd zijn bij ons kernwoorden.

Je komt terecht in een dynamisch team die zijn schouders onder de zaken steekt.

Profil recherché

HOOFDTAKEN:

1. Voor de dienst: - onderhoud en schoonmaak (mastiek) van zaalmateriaal of -meubilair - helpt bij de mise-en-place meubilair en materiaal: schikt tafels en stoelen; legt linnen en plooit servetten; plaatst borden, bestek en vaatwerk; decoreert zaal en tafels (tafelversieringen, bloemen, e.a.) - helpt bij de mise-en-place dienstmateriaal: brood, boter, warmplaatjes, linnen, e.a. - helpt bij de mise-en-place voor aperitieven, nagerechten en koffie, plus toebehoren (aperitief hapjes, kaasplank, mignardises, dressings, fruitsalades,...) - helpt bij de mise-en-place dranken: ophalen en aanvullen van water, bier, aperitieven, wijnen en digestieven.

2. Tijdens de dienst: - brengt de gerechten en benodigdheden aan in opdracht van de rangleider - ruimt af (commis de suite of suiteur: haalt gerechten af in de keuken en brengt deze naar de diensttafel commis débarasseur: ruimt de diensttafel af en brengt de borden en gebruikte benodigdheden naar de spoelkeuken (afwas).

3. Na de dienst: - ruimt de tafels af en doet de mise-en-place voor de volgende dienst - schikt en bergt het bedieningsmateriaal op; zorgt voor orde en netheid in de zaal - neemt deel aan de voorbereiding en uitvoering van festiviteiten, banketten en buffetten.

Nous offrons

Aangename werksfeer. Multiculturele omgeving

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

 • 5 raisons de trier tes piles usagées

  Tu te sens concerné par l’environnement et l’avenir de la planète. Tu évites d’utiliser des bouteilles en plastique à usage unique, tu privilégies le vélo à la voiture et tu marches pour le climat....

  Lire plus

 • Comment combiner études et job étudiant ?

  L’année académique a repris et celle-ci s’accompagne de nombreuses sorties et soirées entre amis ! Quoi de plus normal que de profiter de sa vie étudiante ? Mais cette dernière peut représenter un ...

  Lire plus

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Schoonmaak

  Kin Khao - Thai Eatery Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-10-16
  =job.status_text

  Medewerker GIS

  Agilitas Gent Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime