Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Den Haag

Teamfilm

Begeleider City Tablet Games Antwerpen gezocht.

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Week-ends
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

CityColumbus.nl en Teamfilm.be zijn 2 van onze websites die we in België voeren voor de leukste teamuitjes. 

CityColumbus.nl verzorgt tablet games voor bedrijfsuitjes en vriendenuitjes in Antwerpen.Voor de uitvoer van onze city games zoeken we Game Masters: 

De game master ontvangt de groep in een horecalocatie in Antwerpen. Hij of zij legt het spel uit en reikt vervolgens de Ipads uit. Het spel kan beginnnen. Als de deelnemers naar buiten zijn start je als game master. Op jouw speciale Ipad zie je waar alle teams zijn en chat je met ze waar nodig. Ook ken je punten toe aan foto en video opdrachten. Superleuk om te doen.

 

Teamfilm.be verzorgt film en tv workshops voor bedrijven die op zoek zijn naar een creatieve invulling van de teambuilding activiteit. Heb je ervaring met film of TV en vind je het leuk om met groepen te werken dan is deze job iets voor jou.

Voor beide functies werken we met freelancers of via payroll per klus.

 

Description de la fonction

De game master ontvangt de groep in een horecalocatie in Antwerpen. Hij of zij legt het spel uit en reikt vervolgens de Ipads uit. Het spel kan beginnnen. Als de deelnemers naar buiten zijn start je als game master. Op jouw speciale Ipad zie je waar alle teams zijn en chat je met ze waar nodig. Ook ken je punten toe aan foto en video opdrachten. Na afloop neem je de Ipads weer in en reik je de prijs uit aan het winnende team. Superleuk om te doen.

Profil recherché

We zoeken mensen die het leuk vinden om met groepen te werken. Heb je al ervaring met het begeleiden van groepen dan is dat natuurlijk een pre. Maar het belangrijkste is dat je het leuk vindt en enthousiast bent. Ook is het handig als je een beetje thuis bent in de Ipad. 

 

Je krijgt van ons een uitgebreide training waarbij alles aan bod komt.

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser