Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent

First In Line

CATERING & VENUE CREW

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

First In Line is gespecialiseerd in Project & People management voor evenementen in binnen & buitenland. Doorheen het jaar zijn we een vaste partner van enkele vooraanstaande evenementenbureaus, nightlife organisatoren en cateraars. Tijdens de zomer staan we daarnaast ook nog eens als partner op heel veel festivals om de organisatoren bij te staan met raad en daad in planning, crew, productie, financieel beheer, venue management, stock beheer, F&B analyse, … Kortom we bieden een zeer brede waaier van event support, die we steevast combineren met onze jarenlange ervaring in crew management waardoor we onze klanten een complete oplossing kunnen bieden.

Description de la fonction

The perfect serve, daar gaat First in Line steevast voor. Zit er een ideale kelner of een geboren maître in het diepste van jouw hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Takenpakket? Als Catering & Venue Crew ben je verantwoordelijk voor de mise en place, barbediening, je kan ingeschakeld worden als kelner of maître of maakt deel uit van het zaalpersoneel. 
Geen horecawonder of niet de nodige talenten? Niet getreurd, bij First in Line bieden wij in-house opleidingen en coaching waardoor je in geen tijd een professional wordt. 

Wat bieden wij? Een awesome team met toffe collega’s, amazing crewleden, tal van vette events en natuurlijke een goede en correcte verloning.

Perfect match? Klik dan snel door naar http://www.firstinline.be/nl/inschrijven en registreer vandaag nog!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Marketing, Sales Assistant

  FLANDERS-CHINA CHAMBER OF COMMERCE Job étudiant
  9000 GENT
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime