Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Hasselt

GinTonicShop

Commercieel medewerker

 • Date de début
  01/10/2017
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise


GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten.

Description de la fonction


GinTonicShop is (dringend) op zoek naar studenten, oproepbasis, om onze teams bij Gintonicshop Antwerpen en Gintonicshop Hasselt te versterken! GinTonicShop is DE referentie in België en daarbuiten voor gin & tonic en in Hasselt zijn we een premium evenementenlocatie met unieke formules voor onze gasten. Wil jij graag deel uitmaken van ons dynamisch team? Solliciteer dan nu en vermeld zeker voor welke vestiging je wenst te solliciteren. Profiel: je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren. Ons aanbod: een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt. GinTonicShop steunt gelijkekansenbeleid en diversiteit, iedereen is dan ook welkom om te solliciteren.

Profil recherché

Je bent minimaal 18 jaar, je spreekt Nederlands (andere talen zijn een plus), je kan overweg met courante pc programma's, je bent leergierig, je bent commercieel aangelegd, je bent vlot in de omgang, je deinst er niet voor terug om voor groepen te praten/acteren, je bent creatief, je ben beschikbaar 's avonds en soms in het weekend tijdens de winkeluren.

Nous offrons

Een marktconforme verloning, extra legale voordelen, een overeenkomst op basis van oproeping, deel uitmaken van een jong & dynamisch team waar initiatief gewaardeerd wordt.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Moniteur de natation

  Fun Loisirs Job étudiant
  5000 Namur
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2020-10-01
  =job.status_text

  Enquêteur/-trice téléphonique

  M.A.S. Job étudiant
  3000 Leuven
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime