Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Geel

Manpower Herentals

Diverse studentenjobs in de Horeca

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Description de la fonction

Als horecamedewerker bij één van onze klanten in de regio ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Zo zijn we op zoek naar zaalpersoneel, keukenhulp, afwassers, maaltijdbedelers, ijsverkopers... Afhankelijk van de job die je wil uitoefenen heb je een ander takenpakket. Wel bieden elk van deze functies de kans om een centje bij te verdienen in een toffe, aangename sfeer met fijne collega's en correcte verloning + extra's volgens barema's!

Profil recherché

Onze ideale kandidaat is een gemotiveerde werknemer die sociaal is ingesteld en op zoek is naar een uitdagende vakantiejob/weekendjob. Deze job staat open voor iedereen die over voldoende motivatie beschikt en zich voor de volle 100% wil inzetten. Zowel studenten met als zonder ervaring zijn welkom om te solliciteren! 

Let op! Voor sommige functies heb je een rijbewijs B nodig of moet je 18+ zijn. Wens je meer te weten over de verschillende functies, neem dan zeker contact met ons op!

Nous offrons

Wij bieden de leukste studentenjobs om jouw vrije tijd zinvol in te vullen en er een mooi centje aan over te houden! Ben jij klaar voor deze uitdagende, heerlijke en vooral toffe job? Dan ben jij de student die wij zoeken! 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

 • 5 raisons de trier tes piles usagées

  Tu te sens concerné par l’environnement et l’avenir de la planète. Tu évites d’utiliser des bouteilles en plastique à usage unique, tu privilégies le vélo à la voiture et tu marches pour le climat....

  Lire plus

 • Comment combiner études et job étudiant ?

  L’année académique a repris et celle-ci s’accompagne de nombreuses sorties et soirées entre amis ! Quoi de plus normal que de profiter de sa vie étudiante ? Mais cette dernière peut représenter un ...

  Lire plus

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Begeleider groepen (m/v)

  Paintball Gent Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime