Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent

Draagkracht BV

Drager

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Week-ends Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Draagkracht levert representatief, ervaren en flexibel inzetbaar uitvaartpersoneel. Naast personeel voor uitvaartondernemingen, biedt Draagkracht ook ervaren personeel aan voor crematoria en begraafplaatsen. Net als ons personeel, is Draagkracht flexibel in het meedenken met oplossingen op het gebied van personeel binnen uw organisatie.

Description de la fonction


Zoek je nog een bijbaan? Draagkracht levert representatief, ervaren en flexibel uitvaartpersoneel. Voor onze vestiging in Gent zijn we op zoek naar dragers (leeftijd 18-27). Dit houdt in dat je met 3 tot 5 andere studenten (heren/dames) op pad gaat vanuit onze vestiging naar een kerkelijke dienst. Hier verzorg je de condoleance (hier kunnen mensen hun gegevens inschrijven voor een eventuele dankbrief), begeleid je de kist naar voren op een baar (wagentje) of schouderend, verzorgen jullie de prentjes en de collecte (de prentjes zijn de gedachteniskaartjes waar een foto en tekst van de overledene opstaat en de collecte is bedoeld om de kerk in stand te houden), dan begeleiden jullie de kist weer naar buiten en gaan jullie naar de begraafplaats om de overledene te laten zakken in het graf, dan stellen jullie je bij de ingang bij de begraafplaats op en vormen jullie een erehaag en wachten jullie tot alle nabestaanden de begraafplaats hebben verlaten en dan zijn jullie klaar.

Het werk is erg flexibel. Een planner appt je met de vraag of je kunt werken, kan je; super, kan je niet; even goede vrienden. Voor een dienst van 3,5u krijg je €30. Ben je eerder klaar dan deze 3,5u krijg je alsnog €30. Bij uitloop krijg je €10 per uur. Bij het verzamelen op de vestiging begint de tijd te lopen en eindigt zodra je terug bent op onze vestiging. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2020-02-19
  =job.status_text

  commercieel-administratief werk

  MediaComm Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2020-02-18
  =job.status_text

  Redder in Gent

  Agilitas Gent Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-12-10
  =job.status_text

  Studentenjob copywriter

  BijlesHuis Job étudiant
  9000 Gent
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime