Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Moorslede

Leviosa

Fenomenale sidekick (no pressure)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends
 • Langues
  Néerlandais: langue maternelle Anglais: avancé Français: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Leviosa daagt groeiende en gegroeide KMO’s met ambitie uit om zichzelf te blijven heruitvinden, zodat hun succes van het verleden geen belemmering vormt voor hun succes in de toekomst.

We onderzoeken samen met de bedrijfsleiding hoe we de onderneming structureel naar een volgend niveau kunnen tillen, zonder haar wendbaarheid te verliezen. Tegelijkertijd tackelen we de acute people-uitdagingen op een gerichte en duurzame manier (bvb. te weinig kwalitatieve kandidaten voor openstaande vacatures, te hoog (óf te laag) personeelsverloop, etc.).

Het stopt bij ons niet bij een analyserapport. We werken mee concrete oplossingen op maat uit en begeleiden klanten ook bij de implementatie van de veranderingen. We zijn betrokken, maar blijven ook een externe partner: die combinatie helpt ons om de kat de bel aan te binden en dingen versneld in verandering te krijgen.

Description de la fonction

Laat even iets weten als je mogelijk geïnteresseerd bent zodat we je meer gedetailleerde info kunnen geven over type taken etc.!

 

Profil recherché

Bij voorkeur studenten uit een relevante studierichting, zoals bvb. sociologie, arbeids- en organisatiepsychologie, netwerkeconomie, officemanagement (HRM), TEW (HRM), etc. maar dat is zeker geen must. Kennis van Frans is een zéér grote plus maar geen dealbreaker. Het gaat overigens uitsluitend om schriftelijke communicatie zoals bvb. vertalingen van workshops.

Nous offrons

Een flexibele bijverdienste die ook nog eens relevante ervaring kan opleveren. Soms zullen we je hulp meer dan 8u per week nodig hebben, soms minder of niet. De mogelijkheid om op termijn te werken waar en wanneer jij het wil. Voor dit kan, moeten we elkaar wat beter leren kennen en zeker zijn dat de wederzijdse verwachtingen duidelijk zijn en ingelost worden. Het is belangrijk dat je je werk altijd écht zo goed mogelijk wil doen en dat je steeds klaar bent tegen de afgesproken deadline, that's it.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2018-06-01
  =job.status_text

  Medewerker chauffeurscontrole

  t-interim Ieper Job étudiant
  8900 Ieper
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime