Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Dessel

NY Services

Graspop Metal Meeting zoekt jobstudenten

 • Date de début
  19/06/2019
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Néerlandais: langue maternelle Anglais: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Onze onderneming is gestart met 2 personen, een pak ervaring en bagage maar ook een netwerk in de event- en festivalsector. We zijn actief voor kleine events (fuiven en beurzen) maar zijn zeker ook terug te vinden op middelgrote festivals (Replay Festival, Beachland, Sunrise Festival, ...) alsook de grote festivals zoals Graspop, Pukkelpop en Tomorrowland. 

We zijn flexibel en denken steeds oplossingsgericht mee met de klant. Een probleem is immers maar tijdelijk, een oplossing is snel gevonden. En daar zijn we sterk in ! Omdat we die passie hebben en meer aanvragen krijgen dan we zelf kunnen verwachten, hebben we besloten om ook anderen mee de kans te geven om te werken op die leuke plaatsen. En 2018 was al een fantastische kennismaking voor onze medewerkers. Maar nog komen we handen te kort, en zijn we dus steeds op zoek naar extra gemotiveerde crew.

Description de la fonction

Gatekeeping tijdens Graspop Metal Meeting, wat inhoudt dat je registratie doet van in- en uitgaand verkeer samen met collega's. Je staat niet alleen op een positie maar met een collega, en zorgt voor een vlotte afhandeling. Er is een coach on-site om je te helpen indien nodig, en er wordt voorzien in al je noden.

De gatekeepers staan aan de toegangspoorten van het festival, waar ook een bewakingsagent in de buurt loopt moest het fout gaan. Zelf moet je geen bewaking gaan uitvoeren !

Profil recherché

Medewerkers die graag eens een festival van de andere kant bekijken, en een stevige dosis Rock en Metal kunnen verdragen. Want voor of na je shift kan je altijd eens een kijkje gaan nemen op de Heavy Weide. En als je het een beetje goed uitplant, dan heb je zeker de perfecte combinatie van centen verdienen en plezier maken !

Je bent beschikbaar tussen 19 tot en met 24 juni, bij voorkeur alle dagen of toch zo veel mogelijk in die periode. De shiften zijn telkens 8u, en verdeeld in een ploegensysteem aangezien we 24h/24h permanentie voorzien.

Let wel : Voor deze job moet je 18+ zijn !

Nous offrons

Een job in een omgeving van Rock & Metal

Een aangename werkplaats, met nog een collega en in een groep met een leuke teamsfeer

Een uurloon van € 11,93/u (nacht- en zondagpremies nog niet inbegrepen)

Mogelijkheid tot verblijf ter plaatse op crew-camping

Drank wordt steeds voorzien, voor maaltijden en eten worden ook regelingen getroffen

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2018-08-20
  =job.status_text

  Medewerker klantendienst

  Xtra Interim Geel Job étudiant
  2440 Geel
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime