Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb b8e9414b409f43da955ec76a241488b8db626f7e

Job étudiant

Izegem

AGO Jobs&HR

Horecamedewerker

 • Date de début
  04/05/2018
 • Horaires
  Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

AGO doet

Interim: AGO is de specialist in het zoeken en vinden van onze passende interimopdracht. Ideaal voor wie zich voor kortere opdrachten of projecten wil engageren of elk bedrijf dat tijdelijk werknemers zoekt. Tijdelijk arbeid biedt een grote flexibiliteit en vrijheid voor elke kandidaat.

Werving en selectie: AGO rektruteert en selecteert vaste medewerkers. AGO biedt de keuze voor een directe aanwerving of aanwerving na interimopdracht.

Payrolling: Het bedrijf heeft geen omkijken naar de salarisadministratie. De medewerkers staan op de AGO payroll.

Training: AGO heeft een eigen opleidingscentrum, Quality Control om kandidaten op te leiden en te vormen. Zo halen we uit iedereen het beste.

Testing & Assessment: Via een gevalideerde testdatabank, gedragsoefeningen en criteriumgerichte interviews kunnen de competenties van elke kandidaat duidelijk in kaart worden gebracht. Het selectieproces wordt hierdoor nog performanter.

Outplacement: Neemt u binnenkort afscheid van een werknemer? AGO Jobs & HR begeleidt uw medewerker op een professionele en bovenal mensgerichte manier in de zoektocht naar een passende job.

Inhouse: AGO Jobs & HR stelt haar eigen expertise in rekrutering en selectie ter beschikking van uw bedrijf. Een AGO-medewerker wordt uitgezonden naar uw personeelsdienst en draait daar mee als volwaardige werknemer van uw bedrijf.

Description de la fonction

voor vrijdag/morgen 3/5 en elk weekend van 18u tot 01u zijn we op zoek naar een student (18+)om mee te helpen aan een horecazaak in Izegem.

Wat houdt dit in: opdienen en afruimen in cafe (met terras), tappen, inschenken bier, ...

 

 

Profil recherché

- Student 18+

- goed voorkomen

- Stressbestendig

- flexibel

- Kan werken elke vrijdag (18u tot 01) + weekend

Nous offrons

Leuke Job en mooi loon!

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires