Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Nijkerk

Dental Supply

HOSTESS/HOST & TOLK FRANS/NEDERLANDS – DENTEX BRUSSEL 4-5-6 OKTOBER

 • Date de début
  01/10/2018
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Néerlandais: bon Français: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de la fonction

HOSTESS/HOST & TOLK FRANS/NEDERLANDS – DENTEX BRUSSEL 4-5-6 OKTOBER
Ondersteuning bij ons eerste beursbezoek in Belgie

Je volgt bij voorkeur de opleiding tandheelkunde of hebt veel affiniteit met deze branche. Daarnaast spreek je Nederlands en Frans en lijkt het je leuk om minimaal drie dagen samen met ons een succes te maken van ons eerste beursbezoek aan de DENTEX in de Brussel Expo.

Wij zijn een innovatieve online start-up in de tandheelkundige en orthodontische markt. Anderhalf jaar geleden zijn wij met onze webshop gestart in Nederland en we geloven dat wij ook veel waarde kunnen bieden in België en Duitsland. Om ons breed te introduceren in België zien wij de dentale beurs DENTEX in Brussel als ideale mogelijkheid. Waar wij echter een uitdaging zien is de doelgroep Franssprekende tandartsen en orthodontisten.

Wij zoeken daarom een student die Frans en Nederlands spreekt en schrijft en die bij voorkeur tandheelkunde studeert of ervaring heeft met het jargon van deze branche. De beurs vindt plaats op 4, 5 en 6 oktober en we zetten je graag alle drie de dagen in om tijdens de beurs te functioneren als tolk en om voorafgaand aan de beurs (1, 2 en/of 3 oktober) te ondersteunen bij het vertalen van onze beursdocumentatie.

Daarnaast ondersteun je ons op de beurs met algemene werkzaamheden zoals bezoekers ontvangen, koffie/thee serveren, documentatie verstrekken en de verzorgde uitstraling van de stand bewaken.

Uiteraard ontvang je een goede vergoeding voor de werkzaamheden en stellen we samen een studentovereenkomst op voor bepaalde tijd conform de richtlijnen tewerkstelling van een student.

Postuler à cette offre

Information de l'entreprise