Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Leuven

Jules NV

Jobstudent kledingwinkel JULES gezocht

 • Date de début
  28/10/2019
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Jules is een van origine Franse kledingketen gespecialiseerd in mannenmode, die via gepersonaliseerd advies de klant helpt de perfecte outfit te kiezen, voor eender welk moment of gelegenheid. Onze mode gaat van casual urban style tot kostuums, voor ieder wat wils! 

Description de la fonction

Als Jules medewerker sta je onze klanten bij met professioneel advies en een glimlach en helpt hen met het kiezen van de ideale outfit. Je kan rekenenen op een team van toffe collega's die je ondersteunen en die jij kan helpen door mee de uitgestalde kleren netjes geplooid te houden, de winkel tijdig helpen afstoffen, af te rekenen aan de kassa, etc. Kortom, aan afwisselende taken geen gebrek!

Profil recherché

Ben jij een vlot, spontaan iemand met gevoel voor mode, minimum 18 jaar oud en wil je graag ons team vervoegen? Spring dan zeker even binnen in de winkel of stuur verstuur je CV via e-mail!

Nous offrons

We bieden in de eerste plaats een fijne werkplaats aan, met toffe behulpzame collega's, en de kans om een (eerste?) werkervaring op te doen. 

Verder bieden we een competent loon aan, bovengemiddeld voor onze sector, waardoor je zeker ook de spaarrekening wat kan aanvullen!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Pension Animalière Overijse

  PENTO Job étudiant
  3090 Overijse
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime