Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb 796694e6f743289aa16aaa339afbe62d8222a0bb

Job étudiant

Hoegaarden

Flexpoint

Jobstudenten podiumbouwers

 • Date de début
  01/06/2018
 • Horaires
  Jours de semaine Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: pas de connaissances
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Flexpoint heeft een sterke bedrijfscultuur. Een cultuur die gevoed wordt door een drietal kernwaarden:
Authenticiteit: het vermogen om in elke situatie te handelen vanuit de eigen persoonlijkheid, binnen de kaders zoals geschapen door het bedrijf. Geen rol spelen, maar jezelf echt laten kennen en open staan voor de ander.
Ondernemerschap: het inspelen op kansen in de markt, op een dusdanige wijze dat er waarde wordt gerealiseerd voor alle betrokken partijen.
Relatiegerichtheid: het voorzien in de behoeften van onze klantpartijen op gebied van werk, op een dusdanige wijze dat we hun verwachtingen overtreffen. Kort en krachtig is het onze missie om dé partner te zijn voor realisatie en behoud van werk door diensten te verlenen die constant de verwachtingen van onze partners overtreffen. Exceed expectations! 

Description de la fonction

Voor een bedrijf in de regio van Holsbeek zijn wij op zoek naar jobstudenten voor het helpen opbouwen van verschillende podia en tenten. Samen met een gans team ben je verantwoordelijk voor de opbouw van markten, tenten op verjaardagsfeesten en evenementen , podia voor optredens, ... enz.

Profil recherché

Wij zoeken gemotiveerde studenten die graag fysiek zwaar werk doen in weer en wind. Studenten die kunnen werken in juni/juli/augustus/en september zijn welkom. 

Nous offrons

Een leuke maar uitdagende vakantiejob. 

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser