Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Sint-Truiden

Agilitas Sint-Truiden

Jobstudenten

 • Date de début
  15/08/2019
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de la fonction

Je bent student, en wil een centje bijverdienen. Dat kan bij Agilitas Sint-Truiden !

Wij hebben veel verschillende klanten waar je terecht kan voor zowel verkoop, productie, poetsopdrachten, administratieve functies, technische functies, enzovoort.

Dus laat ons weten in jouw sollicitatie wat voor werk je wil doen, of je eventueel een (technische) studierichting volgt, en wanneer jij beschikbaar bent. Ben je bijvoorbeeld enkel in het weekend of in de zomer vakantieperiode beschikbaar, of je kan je ook op bepaalde dagen door de week? Laat het ons weten! Verkies je een bepaalde sector? Zet het in je sollicitatie! Dan gaan wij op zoek naar gepaste job voor jou.

Profil recherché

Dit is afhankelijk van de functie waar je voor kiest. In de productie is het bijvoorbeeld handig als je een technische richting volgt. De minimumvereiste is de Nederlandse taal beheersen. Beheers je daarbuiten ook het Frans of Engels? Dan kunnen we kijken naar een functie waar je dit eventueel kan gebruiken. Je job hoeft niet in lijn te liggen met je studies: er zijn genoeg opties voor iedereen. Ook zijn er enkele jobs waar je 18+ voor moet zijn, dus voeg zeker je CV bij de sollicitatie.

Nous offrons

Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Je kan voor 1 bedrijf kiezen waar je het hele jaar door voor werkt, of verschillende opdrachten combineren.

Wat je zeker wel hebt, is onze ondersteuning. Je kan erop rekenen dat we jou blijven opvolgen, zorgen voor een correcte verloning, en je verder helpen bij al je vragen!


Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Studentenjob horeca tennisclub

  Zomercafé Leopold Job étudiant
  3800 Sint-Truiden
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Vente

  lph consult Job étudiant
  1357 hELECINE
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime