Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

AALST

Anna Pops

Jong geweld in schrijven bij Anna Pops in Aalst

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.


 

Description de la fonction

COPYWRITER VOOR ONZE WEBSITE

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt omdat de omschrijvingen van onze producten op onze website teveel tijd in beslag nemen. Daarom zijn we op zoek naar een schrijvend talent dat gepassioneerd is door tekst en taal, de puntjes op de i zet en allergisch is aan dt-fouten. Je bent enthousiast en vaardig in het volledige zelfstandig werken en creatief zijn met woorden is jouw talent. Dan ontmoeten we je heel graag.

Profil recherché

 

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen pennen en je flexibel opstellen zijn een must. We hebben meer werk in januari/februari en juli/augustus maar betrekken je ook graag bij andere zaken. Gevoel voor mode is een pluspunt.

 

 

Nous offrons

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer. We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervaren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid. Ons leren kennen doe je hier.

 

 

 

 

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Bijlesgever Spaans

  Het Bijlesbureau Job étudiant
  9200 Dendermonde
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Chauffeur-student

  Zoolyx Job étudiant
  9300 Aalst
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  40 Teambuilding Helden Gezocht

  Moodmaker.be Job étudiant
  9521 Sint-Lievens-Houtem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime