Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

AALST

Anna Pops

Jong geweld retail management en social media

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Néerlandais: bon
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Anna Pops is sinds 2012 de vertaling van de drang naar kwalitatieve en originele schoenen. In 2017 wordt dit verhaal aangevuld met kinderkleding met lef.
Gepersonaliseerde en duurzaam geproduceerde stukken staan centraal in de samenstelling van onze schoenen- en kledingcollectie. We zijn geen voorstander van massaproductie. Enkel mode die op een bewuste manier gecreëerd wordt, krijgt hier een plaatsje.

Het verlangen om iets tastbaars te maken komt tot leven in de 'Anna Pops Creaties'. Hierbij voegen we een Anna Pops 'touch' toe aan de schoenen in de vorm van unieke kleurencombinatie en verrassende materiaaltoepassingen.
In 2018 hebben we onze eigen schoenenlijn ontworpen; Ocra by Pops. Elegante vormgeving, verfijnd materiaalgebruik en subtiele details staan hier centraal.
 

Description de la fonction

RETAIL/PROJECT MANAGEMENT

Het bruist in onze hoofden van wilde ideëen en boeiende projecten maar krijgen deze te weinig uitgewerkt, daarom zoeken we creatief geweld om dit mee vorm te geven en te concretiseren. Je bent enthousiast en vaardig in de volledige uitwerking van een project en je hebt aandacht voor de vlotte verloop ervan. Creatief zijn met woorden en beelden is jouw talent.

SOCIAL MEDIA

Om onze impact als inspirator te vergroten zit Anna Pops op facebook, instagram en pinterest. Nog een plekje op linkedIn veroveren is ook een ambitie. Er valt dus sowieso heel wat te zeggen, taggen en emoji te ragen. Om onze naambekendheid te vergroten zijn we op zoek naar een socia media expert die de juiste boodschap aan de juiste ontvanger bezorgd.

 

Profil recherché

WIJ ZOEKEN

Een enthousiaste stagiair of student(e) met voldoende verantwoordelijksheidsgevoel. Vlot kunnen meepraten over insta stories, mode, marketing campagnes zijn een groot pluspunt, een aangenaam karakter een nog groter :-)

 

Nous offrons

ONS TEAM

We zijn een team van 3. Elk met zijn talent en karakter vormen we de ideale basis voor tevreden klanten en een aangemame werksfeer. We worden gelukkig van onze klanten die Anna Pops ervareren als een echte beleving. We bieden je graag dit aangemane kader en veel verantwoordelijkheid.

 

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Bijlesgever Spaans

  Het Bijlesbureau Job étudiant
  9200 Dendermonde
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Chauffeur-student

  Zoolyx Job étudiant
  9300 Aalst
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  40 Teambuilding Helden Gezocht

  Moodmaker.be Job étudiant
  9521 Sint-Lievens-Houtem
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime