Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

gent

Traiteur Toulouse

Keukenhulp/afwasser/zaalmedewerker gezocht voor elke vrijdag

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Toulouse is ontstaan uit liefde voor de goede keuken van bij ons. Wij - Fabian Phlips en Martin Bodé - delen een passie voor koken met kwaliteitsvolle ingrediënten.

 

Bij Toulouse kom je aan je trekken als liefhebber van alle lekkere gerechten uit de Frans-Belgische keuken. Naast meer klassieke kant-en-klare maaltijden vind je bij ons ook verrassende of minder vertrouwde bereidingen die je naar hartewens kan combineren. We geven je met plezier een woordje uitleg over lekkere combinaties, onze producten en de bereidingswijze.

 

We werken altijd seizoensgebonden en geven de voorkeur aan Belgische artisanale producten zoals kazen, charcuterie en wijnen. Aan elk onderdeel uit het culinaire assortiment hangt een apart verhaal vast: hoe we in de Ardennen op de fijnste hespen gebotst zijn, of waarom precies de wijnen van Grafé Lococq in kelders onder de Citadel van Namen gerijpt worden. Onze partners zijn telkens mensen die in hun vakgebied even gedreven en oprecht bezig zijn als wijzelf in de keuken van Toulouse.

 

Géén opbod in exclusiviteit dus, geen eenheidsworst, maar lekkere gerechten met eerlijke ingrediënten. En natuurlijk wekelijks een nieuw aanbod vlees-, vis- en vegetarische dagschotels, naast een aantal dagverse klassiekers.

 

Kortom, het gaat Toulouse om goed eten.

 

Groetjes 

Frode lefevre 

Description de la fonction

Keukenhulp/afwasser/zaalmedewerker gezocht voor elke vrijdag

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Marketing, Sales Assistant

  FLANDERS-CHINA CHAMBER OF COMMERCE Job étudiant
  9000 GENT
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime