Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb c5df0b060655dd78972d242c5630b1619b3841b1

Job étudiant

Herentals

Manpower Herentals

Keukenhulp (m/v)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en geschoolde arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen . Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en sollicitant. Welcome to a world of opportunity! Manpower Herentals zoekt (m/v) 

Keukenhulp 

Description de la fonction

Je zal tewerkgesteld worden bij een bekende internationale klant van Manpower. Je krijgt een voltijds uurrooster en kan per direct aan de slag! 

Een dag in het leven van een keukenhulp? Je begint met het voorsnijden van groeten en het maken van kleine gerechten. Je zorgt dat alles op tijd geserveerd kan worden en zorgt ook voor een klantvriendelijke bediening aan het afhaalpunt. Kortom, een veelzijdige functie in een aangename werkomgeving!

Profil recherché

Onze ideale kandidaat heeft een passie voor koken en horeca! Je wil graag werken met voeding en het liefst in een stabiel systeem. Wij bieden je de kans om aan de slag te gaan in een grootkeuken van een gekend internationaal bedrijf! 

Hiervoor is geen enkele ervaring of opleiding vereist, enkel een gezonde dosis goesting om er in te vliegen en een flexibele ingesteldheid! Je kan overweg met keukengerei en bent hygiënisch ingesteld? Reageer dan snel, want jij bent de kandidaat die wij zoeken!

Nous offrons

Je komt terecht in een groeiende onderneming. Een team van enthousiaste collega's die er voor zorgen dat je jezelf thuis voelt op de werkvloer en dagen vol afwisseling.

Interesse?  Stuur dan NU je CV en motivatie naar Manpower Herentals voor meer informatie. 

Articles qui pourraient t'intéresser