Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Herentals

Manpower Herentals

Kledingverkoper m/v (Herentals)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Week-ends Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Description de la fonction

Als kledingverkoper ben je verantwoordelijk voor een aangename en warme winkelervaring bij de klanten. Je draagt bij aan de orde en de netheid in de winkel, adviseert klanten waar nodig, vult de kleding bij aan, kijkt of er voldoende stock aanwezig is, bediening aan de kassa en een vlotte communicatie met je collega's is vanzelfsprekend om je job goed uit te oefenen!

Profil recherché

Onze ideale kandidaat heeft ervaring in de verkoop en/of is erg sociaal ingesteld. Motivatie is belangrijker dan ervaring!  Je bent klantvriendelijk ingesteld, hebt een verzorgd voorkomen en bent uiterst gemotiveerd om aan de slag te gaan en een centje bij te verdienen! Verder ben je modebewust en ben je mee met de nieuwste trends!

Nous offrons

Een toffe studentenjob en de ideale kans om te sparen voor de reis die je deze zomer wil maken, de festivals die je wil bezoeken of de GSM waarvoor je al lang aan het sparen bent. Al deze dingen liggen binnen handbereik door gewoon even contact met ons op te nemen!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

 • 5 raisons de trier tes piles usagées

  Tu te sens concerné par l’environnement et l’avenir de la planète. Tu évites d’utiliser des bouteilles en plastique à usage unique, tu privilégies le vélo à la voiture et tu marches pour le climat....

  Lire plus

 • Comment combiner études et job étudiant ?

  L’année académique a repris et celle-ci s’accompagne de nombreuses sorties et soirées entre amis ! Quoi de plus normal que de profiter de sa vie étudiante ? Mais cette dernière peut représenter un ...

  Lire plus