Retour vers tous les jobs étudiant

Job placeholder

Job étudiant

Opglabbeek

DHL

Magazijnmedewerker bij DHL Opglabbeek

 • Date de début
  15/09/2017
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Néerlandais: avancé
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Wil je graag werken bij één van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd? Ben je een Hogeschool of universitair student met minimum 1 lesvrije dag per week?
Dan ben je bij DHL aan het juiste adres!
De site DHL Supply Chain Opglabbeek stockeert materiaal, verwerkt en verstuurt zendingen. Ze zijn hiervoor op zoek naar een gemotiveerde en flexibele studenten!
 

Description de la fonction

Als student zal je worden ingezet als ondersteuning bij de picking&packingploegen. Je stelt orders samen, consolideert hen in de computer en zorgt voor een correcte verpakking. Je print het correcte verzendlabel uit en maakt de doos klaar voor verzending.

Profil recherché

DHL is op zoek naar enthousiaste studenten die nauwkeurig en precies kunnen werken. Je moet minimum 18 jaar zijn en zelf vervoer naar DHL kunnen voorzien, er is immers geen openbaar vervoer. Je werkt gedurende de week. Daarom heb je minimum 1 lesvrije dag per week zodat je 1 of meerdere dagen kan komen werken in combinatie met je studies. 


 

 

Nous offrons

DHL biedt een afwisselende studentenjob met een aantrekkelijk uurloon. Daarnaast zijn er ook toekomstperspectieven wanneer de job je bevalt!

 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires