Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Leuven

Relaxi Taxi - Massages en coaching

Masseur / Masseuse voor therapeutische massages

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Soirées Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: bon Anglais: notions de base
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Relaxi Taxi is een bedrijf dat op de meest persoonlijke en respectvolle manier therapeutische en relaxerende massages aanbiedt over heel Vlaanderen. Een andere, minder uitgevoerde activiteit is de coaching voor mensen die een dip hebben of waarbij het lichaamswerk (bepaalde massages) een impact heeft op de mentale toestand van de klant. Het unieke aan Relaxi Taxi is de mobiele dienstverlening: wij komen bij de mensen aan huis of bij de bedrijven aan de deur. 

 

 

Description de la fonction

We verwachten van de stagair dat hij/zij meedraait in de operationele werking van de massagepraktijk Relaxi Taxi. Dit behoeft geen voorkennis maar het spreekt voor zich dat bepaalde kennis van anatomie/fysiologie wel meegenomen is. Je zal gaandeweg een welleerd(e) therapeutisch masseur/masseuse worden, die indien gewenst onder onze bedrijfsnaam of op zelfstandige basis professionele massages zal kunnen uitvoeren. 

Profil recherché

Iedereen die een serieuze interesse heeft om professioneel masseur te worden, is welkom. De stage is een verrijking voor de schoonheidsspecialiten/s die op massagevlak relatief weinig ervaring opdoen tijdens de schoolmomenten. Ook ergotherapeuten en andere lichaamswerkers kunnen zich melden. Minimumleeftijd is 18 jaar, jonger kan maar heeft schriftelijke goedkeuring van de ouder(s) nodig. Het is vooral avond- en weekendwerk, maar bij voldoende praktijkervaring kan dit meer dagwerk worden.

Nous offrons

Voor ondersteunend werk (klaarzetten op lokatie, eventueel admin werk, ...) krijg je 10 euro per uur, wanneer je massages uitvoert met begeleiding 20 euro per uur en bij een volledig zelf uitgevoerde massage krijg je 30 euro per uur (nadien bespreekbaar).

Je hoeft geen eigen transportvoorziening te hebben maar het is wel een pluspunt als je aan een meetingpunt kan afspreken om van daaruit samen naar klanten te rijden. 

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Web developer / designer

  Femmes de Fermentation Job étudiant
  3080 Tervuren
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2020-10-01
  =job.status_text

  Enquêteur/-trice téléphonique

  M.A.S. Job étudiant
  3000 Leuven
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Animateur pour enfants

  Little Kids Job étudiant
  1320 Beauvechain
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime