Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Mechelen

Wolters Kluwer

Mature student voor boeiende communicatie-opdrachten

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

De missie van Wolters Kluwer? Dat is om professionals te helpen om op de meest efficiënte manier resultaat te behalen. Met informatie en opleidingen, software en online oplossingen.

Klanten en experts helpen ons om perfect te begrijpen hoe de dagelijkse praktijk van professionals eruit ziet. Wat de uitdagingen zijn. En de evoluties. Omdat de praktijk continu evolueert, veranderen wij mee.

Professionals hebben meer dan ooit nood aan praktijkgerichte en duidelijke informatieoplossingen, intelligente software en workflowtools. Dat betekent voor Wolters Kluwer een sterke groei van het aanbod van online informatie en een forse investering in innovatieve, technologische oplossingen.

Zo maken wij het werk van professionals minder complex en efficiënter. En helpen wij hen bij het nemen van cruciale zakelijke beslissingen. Op het juiste moment én in de juiste vorm. Wolters Kluwer is uw partner, when you have to be right.

Description de la fonction

Heb jij oog voor content en design en slaag jij erin om complexe boodschappen aantrekkelijk te maken? Hou je van projecten met impact? Waag dan je kans!

Voor versterking van de communicatiemanager voor België is Wolters Kluwer op zoek naar een spring in ’t veld die kan helpen om een aantal communicatieprojecten mee in de steigers te zetten:

Het bouwen van een interactief communicatieportaal voor Wolters Kluwer België, als sleutelportaal in de interne communicatie. Content creatie en het op gang brengen van de ‘content streams’ maakt er deel van uit.

Het plaatsen van ‘digitale schermen’ (digital signage) voor interne communicatie, met onderliggend content systeem,in de Wolters Kluwer kantoren in Mechelen, Hasselt, Gent.

Het uitdenken en uitwerken van social media campagnes ( Facebook, Linked In)

De onthaaldag voor nieuwe medewerkers ‘reinvented’.

En nog zo veel meer...

Profil recherché

 • laatstejaarsstudent (bedrijfs)communicatie
 • Nederlandstalig met goede basis Frans en Engels
 • gedreven, matuur iemand die zelfstandig kan werken
 • zin voor initiatief

Nous offrons

Een ruime waaier aan afwisselende communicatie-opdrachten bij een bruisende multinational!

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Business Analyst (stage)

  Virteo Job étudiant
  2800 Mechelen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime