Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Brussels

Bobex.com NV/SA

Online Marketing Copywriter (Thuiswerk)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Soirées Week-ends
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Bobex (www.bobex.be) is een zeer succesvolle marktplaats op het internet. Sinds 2000 is het Belgische Bobex uitgegroeid tot één van de grootste ‘lead generators’ in Europa. We zijn een soort omgekeerde eBay: gebruikers kunnen er gratis prijsaanvragen uitsturen, waarop betalende leveranciers reageren met offertes op maat. Op deze manier brengen we vraag en aanbod op een efficiënte manier samen. Ons bedrijf is heel sterk aan het groeien en wij zijn dringend op zoek naar copywriters om ons marketing team te versterken tijdens de zomer, in ons hoofdkantoor te Brussel.

Description de la fonction

Functie

Je schrijft zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor onze diverse online mediakanalen (websites, blogs, landing pages, sociale netwerken, reclamecampagnes, persberichten, enz). Je helpt ons vnl. met het schrijven van nieuwe pagina’s in onze vernieuwde website. Voor deze functie volg je eerst een korte opleiding bij ons op kantoor, daarna werk je opdracht per opdracht op je eigen tempo van thuis uit. Je analyseert steeds de resultaten van je acties en rapporteert aan de digital marketing manager. Verder ben je steeds bij ons op kantoor welkom om meer bij te leren over de wereld van online marketing.

Profiel

Je hebt een echt schrijftalent. Communicatie, creatief en foutloos schrijven, alsook het internet, zijn jouw passies. Je schrijft vlot leesbare teksten die duidelijk en correct zijn in het Nederlands. Je bent georganiseerd, resultaatgericht en hebt de discipline om projecten in detail af te werken. Kennis van Google Analytics, sociale netwerken, online conversie of SEO zijn uiteraard een troef. Je bent leergierig en het motiveert jou dat dit de opstap kan zijn naar een full time job in ons bedrijf.

Aanbod

Wij bieden je de kans om even te proeven van het leuke werk bij een jong, dynamisch en internationaal team in de zeer boeiende internet wereld. Bij ons kan je echte hands-on ervaring opdoen, mét toegevoegde waarde voor je cv! Voor deze functie zijn we flexibel in het aantal uren dat je presteert en bestaat er de mogelijkheid om deze uren van thuis uit te presteren. Je bent wel steeds welkom op kantoor voor concreet advies en opleidingen.

Thuiswerk

Aangezien je in deze functie zelfstandig werkt kan je ook van thuis uit werken. Je moet eerst wel een korte opleiding doorlopen bij ons op kantoor. Zodra je van thuis werkt stuur je ons regelmatig een verslag door van de gepresteerde uren en gepuliceerde teksten.

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • =job.status_text

  Assistant ( e )

  LAW FIRM Job étudiant
  1050 ixelles
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime