Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Nieuwpoort

ibis Styles Nieuwpoort

Ontbijtmedewerker @ ibis Styles Nieuwpoort

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Soirées
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Het ibis Styles Nieuwpoort hotel is een oase van rust gelegen aan de Belgische kust. Een unieke combinatie van design en comfort. Ontdek de stad Nieuwpoort met zijn witte zandstrand, de vismarkt, de vele winkels en de Euromarina haven. Het hotel beschikt over 97 elegante kamers, een bar met terras, 2 vergaderruimten, een kinderhoek en een parkeerplaats. Het wellnesscentrum beschikt over een overdekt zwembad, een sauna met extra infroodlampen en een hamam.

Nieuwpoort is een stad in de Vlaamse provincie West-Vlaanderen. De regio staat bekend om zijn stranden. De iconische kusttrams zijn een belangrijk vervoermiddel - zij verbinden het centrum met de buitenwijken van Nieuwpoort. Nieuwpoort ligt naast de N355 die is aangesloten op de A18 snelweg.

Description de la fonction

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als Ontbijtmedewerker zorg jij ervoor dat onze gastenhun dag enthousiast starten door hen te voorzien van een excellenteservice en een smakelijk ontbijt. Daarnaast reageer je pro-actief op de verwachtingen en de wensen van onze gasten en probeer jij deze te overtreffen. Je bent ook verantwoordelijk voor de mise-en-place van de zaal zodat alles in goede banen wordt geleid. Een professionele houding kunnen aannemen en zelfstandig kunnen werken is een must. Belangrijker dan ervaring is echter je klantgerichte attitude en je passie voor het vak. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige jobmaar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

 

Profil recherché

Wij zijn op zoek naar een echte specialist in gastvrijheid. Iemand met de human touch, die “out-going” is en een eigen identiteit heeft! De eisen? Een hele riedel aan kennis en ervaring opgedaan? Dat vinden wij interessant om van je te horen! Maar.. de technieken en “tips en tricks” kunnen wij je ook leren. Uiteraard ben je bereid om wisselende diensten te werken want een hotel is 24/7 geopend dus we zoeken collega’s die flexibel willen werken. We hebben veel internationale gasten dus is het belangrijk dat je naast Nederlands ook wat Frans en Engels spreekt. 

Nous offrons

ibis Styles Nieuwpoort heeft een platte organisatiestructuur en een klein team waardoor je de mogelijkheid hebt om zeer zelfstandig te kunnen werken en veel kunt leren. Je komt te werken in een informele gezellige bedrijfscultuur. Verder kun je rekenen op een passend salaris, en korting op slapen en eten en drinken in onze AccorHotels wereldwijd. Al enthousiast?

Postuler à cette offre
Uniquement pour étudiants de l'enseignement supérieur

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires

 • 2020-08-04
  =job.status_text

  Vendeur/se Verkooper/ste

  Coast Beach Corner Job étudiant
  8670 Koksijde
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Trainer multimove

  ZazouGroup Job étudiant
  8400 Oostende
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime