Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Antwerpen

Rebel Ports & Logistics

Ontwikkeling Planningstool

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Vacances
 • Langues
  Non spécifié
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Rebel Ports & Logistics is het strategisch programma binnen Rebel België dat instaat voor de beantwoording van strategische transport-economische vraagstukken, bijna altijd gesitueerd op het publiek-private snijvlak én steeds sterk maatschappelijk georiënteerd (en geëngageerd). 

 

In essentie komt het aanbod van Rebel Ports & Logistics neer op  de onderscheidende combinatie van marktgedreven transporteconomische / supply chain kennis en unieke model(leer)vaardigheden die toelaat om uiterst flexibele beslissings- en monitoringsinstrumenten te bouwen, die maximaal beleidsondersteunend en sturend kunnen zijn. Rebel Logistics heeft hiervoor:

Uniek opgebouwde marktkennis over de totale logistieke keten, gaande van verladers, logistieke dienstverleners, binnenvaartoperatoren, terminaloperatoren en zeehavens.
Ervaring met implementeerbare innovatieve logistieke concepten, onder meer in de sector van recycling,…
Altijd de focus op de berekening, maakt waar nodig en wenselijk de juiste maatschappelijke koppelingen, om zo een onderbouwd, strategisch en marktconform advies af te leveren (concurrentiepositie Belgische binnenvaart, strategische ondersteuning IOK,…);
Unieke ervaring en kennis in huis die een snelle en adequate doorvertaling mogelijk maakt van complexe beleidsvraagstukken in concrete aanbevelingen en acties, wat de logistieke potentie van Vlaanderen / Vlaamse havens maximale en versnelde kansen biedt.

 

Rebel onderscheidt zich door niet enkel de 'wat'-vraag te beantwoorden, maar ook en vooral de 'hoe'-vraag die leeft bij haar klanten. Rebel is sterk inhoudelijk gedreven en hanteert waarden als respect, onafhankelijkheid van mening en integriteit, zowel intern als naar klanten en maatschappij toe.

 

Tenslotte is Rebel zelf een ondernemersplatform, waarbinnen werknemers met een goed business plan of idee financiering kunnen vinden vanuit de Rebelgroup Holding voor de opstart van hun eigen bedrijf.

Description de la fonction

Binnen Rebel hebben we momenteel een planningstool die in Excel opgemaakt is. We zouden deze graag professionaliseren door hier een webbased tool van te maken. Jouw taak bestaat erdan ook in om deze tool van scratch op te bouwen.

Profil recherché

IT Ontwikkelaars

Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

 • 5 raisons de trier tes piles usagées

  Tu te sens concerné par l’environnement et l’avenir de la planète. Tu évites d’utiliser des bouteilles en plastique à usage unique, tu privilégies le vélo à la voiture et tu marches pour le climat....

  Lire plus

 • Comment combiner études et job étudiant ?

  L’année académique a repris et celle-ci s’accompagne de nombreuses sorties et soirées entre amis ! Quoi de plus normal que de profiter de sa vie étudiante ? Mais cette dernière peut représenter un ...

  Lire plus

Jobs étudiant similaires

 • 2019-11-11
  =job.status_text

  Flex Merchandiser | Antwerpen

  Hamilton Bright Job étudiant
  2930 Brasschaat
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • 2019-09-30
  =job.status_text

  Inpakker

  Asap.be Job étudiant
  2610 Wilrijk
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime
 • =job.status_text

  Chinese Teacher/Presenter

  ChinesePod Job étudiant
  2018 Antwerpen
  Ce job est disponible dans plusieurs villes
  Niveau d'études: Régime