Retour vers tous les jobs étudiant

Thumb

Job étudiant

Gent

BONGO

Shop Medewerker Bongo-Shop Gent (M/V/X)

 • Date de début
  Toujours
 • Horaires
  Jours de semaine Week-ends Vacances
 • Langues
  Néerlandais: langue maternelle Français: moyen
 • Permis de conduire requis
  No
 • Partage ce job avec tes amis

Description de l'entreprise

Wie zijn we?
De Europese marktleider voor belevenisbonnen!

Onze grootste troeven

Het beste cadeau? Dat is een cadeau om te beleven.
Dit idee gaf ons in 2001 inspiratie om het concept van de belevenisbon uit te werken in België, zodat het mogelijk is om onvergetelijke herinneringen te schenken.

De eerste cadeaubonnen werden geïntroduceerd op de Belgische markt door Weekendesk, dat gespecialiseerd was in het boeken van leuke weekendjes weg en belevenissen. In 2004 werden de cadeaubonnen ook in Nederland op de markt gebracht en vervolgens volgden ook Spanje, Denemarken, Zweden en Duitsland. In al deze landen kon je een belevenis of een verblijf schenken in een vierkant doosje.

In 2007 werd het merk, dat ondertussen de naam Bongo kreeg, opgekocht door Smartbox Group, de Europese marktleider in cadeaubonnen met een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro. Dit was een groot succes: elk jaar verkopen we meer dan 7 miljoen belevenisbonnen in 11 Europese landen: Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Portugal.

Als pionier en absolute nummer 1 in de meeste van deze landen, zijn de producten te vinden in meer dan 18.000 winkels, gaande van warenhuizen en supermarkten tot Bongo-shops. De cadeaubonnen kunnen eveneens aangekocht worden op een van onze 9 websites en bij andere webwinkels.

We bieden een uitgebreid aanbod aan beleveniscadeaus in verschillende thema’s, zoals overnachtingen (gastronomische weekend en wellnessweekends), avontuur, wellness en gastronomie.

Een van onze grootste troeven? Een netwerk van meer dan 40.000 partners in heel Europa, inclusief bijna 2.600 partners in Nederland, aanwezig in het gamma meer dan 130 producten. De cadeaubonnen worden verdeeld in meer dan 700 Nederlandse verkooppunten en online.

Onze ambitie: beleveniscadeaus zijn de mooiste cadeaus!

Met een cadeau van Smartbox Group geef je een échte belevenis in plaats van een materieel cadeau: skydiven voor een pure adrenalinekick, een romantisch en gastronomisch weekendje weg, een ontspannende massage, een buitengewone circuitrace en nog veel meer.
Er zijn zoveel mogelijkheden om aan de huidige verwachtingen van de klant te voldoen: meer tijd voor zichzelf, tijd doorbrengen met familie en vrienden, persoonlijke momenten vol emoties… Een belevenis is het mooiste cadeau.

Onze prioriteit: jou de beste belevenisbon bieden

Al onze energie en creativiteit zijn gericht op het aanbieden van de beste cadeaubonnen. Hiervoor breiden we het aantal partners en belevenissen steeds uit en zorgen we ervoor dat de belevenisbonnen eenvoudig en flexibel te gebruiken zijn!


Hoe zorgen wij ervoor dat je steeds de beste belevenis hebt?

• Een ruime KEUZE in Nederland met meer dan 15.000 belevenissen in Nederland
• Een cadeau dat EENVOUDIG te gebruiken is, dankzij de meest efficiënte en exclusieve Bongo-diensten*, zoals gratis en onbeperkt omruilen, beschikbaarheid en onlinereserveren voor overnachtingen en een toegewijde klantendienst die voor de klanten klaarstaat
• • KWALITATIEVE belevenissen die voortdurend geselecteerd en geëvalueerd worden

De kwaliteit van onze producten en onze dienstverlening liggen ons nauw aan het hart. Ons doel is dan ook om de beste belevenissen te geven aan onze klanten en ervoor te zorgen dat het cadeau dat je beleeft, het beste cadeau is dat je schenkt en ontvangt!

Description de la fonction


Wie zoeken we?

Voor onze winkel in het centrum van Gent zoeken wij een spontane, enthousiaste student die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden.

Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan?

Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

Profil recherché

Wat verwachten we?

 • Je bent een zeer enthousiaste persoon met bij voorkeur enige verkoopservaring
 • Je beschikt over een vlotte babbel en bent sociaal vaardig
 • Je hebt een verzorgd, representatief uiterlijk
 • Je bent Nederlandstalig, kennis van het Frans en het Engels is een pluspunt
 • Je gaat gemakkelijk en professioneel met klanten om
 • Je hebt geen 9 to 5 mentaliteit
 • Je bent flexibel

Nous offrons

Wat bieden we?

 • Leuk werk in een trendy winkel met een jong en leuk team
 • Een mooi salaris
 • Maaltijdcheques 
Postuler à cette offre

Articles qui pourraient t'intéresser

Jobs étudiant similaires